Breaking News

Két újabb Outlander szereplőt castingoltak!

Diana Gabaldont korábban már kérdezték róla, hogy a következő évadban feltűnik-e majd a könyv talán egyik legtöbbet vitatott karaktere, Mr. Willoughby, Jamie furcsa, kínai... nos, jobb keze. Akkor Gabaldon megerősítette a hírt, mire mindenki találgatni kezdte, vajon mennyit írnak át ezen a szálon. 


Mindenesetre egy újabb bizonyítékát kaptuk, hogy Mr. Willoughby érkezik, ugyanis kiderült, ki alakíthatja majd a sorozatban. Nem más, mint  Gary Young, egy talán nem túlságosan ismert színész - esetleg azoknak lehet ismerős az arca, akik nézték a Shannara: A jövő krónikája sorozatot, abban ugyanis ő volt Went. 

De nem csak erről a szereposztásról hullt le a lepel! Thomas Leonardot, egy fiatal brit hajóskapitányt, akivel Jamie-ék összetalálkoznak a vízen, Charlie Hiett alakíthatja majd. A szereplőnek nincs nagy jelentősége a nagy egész szempontjából, de azért egy rövidke érdekes sztori erejéig bekapcsolódik a kalandokba. 

Mr. Willoughbyt nem pont így képzeltem, némileg talán Jackie Chanesebbnek, de meglátjuk, milyen lesz. A fiatal kapitány szerepére viszont tökéletes választásnak tűnik a színész.

Nincsenek megjegyzések