Breaking News

Itt az új Lorraine Heath regény borítója!

Sajnos egyelőre csak ilyen kicsiben, de a Harlequin Kiadó végre megosztotta a legújabb magyarul érkező Lorraine Heath regény borítóját!

A haveshami ördögfiókák sorozat első része, A herceg szeretője februárban kerülhet a polcokra. 


Hat balsikerű báli szezon után Miss Minerva Dodger úgy dönt, hogy vénlány marad, mert elege van a hozományvadász udvarlókból. Ám hála a Nightingale Klubnak, legalább része lehet egy csodás éjszakában. Ezen a hírhedt helyen a nők álarcot vesznek fel, mielőtt szeretőt választanának. A szemérmetlenül jóképű Ashebury hercege készségesen teljesíti a titokzatos hölgy kívánságait, és Minerva egyre szenvedélyesebb és bensőségesebb viszonyba bonyolódik vele… 
A figyelemre méltó képességekkel megáldott Ashe hamar rájön, hogy egyéjszakás kalandja nem más, mint a társadalmi konvenciókra fittyet hányó Miss Dodger. Érdeklődését felkelti a lány éles elméje és merészsége, ezért elhatározza, hogy annak rendje és módja szerint udvarolni fog neki. De hogyan tegye a szépet egy nőnek, akit már elcsábított? És miként bizonyítsa be neki, hogy a féktelen szenvedély csak kezdete az életre szóló boldogságnak?

Nem tudom, ki hogy van vele, én nagyon szeretem Lorraine Heath regényeit - az egyik kedvencemről, a Házasság receptre címűről itt írtam is értékelést -, úgyhogy izgatottan várom.

3 megjegyzés:

  1. Hmm a borítót már láttam korábban: https://www.goodreads.com/book/photo/11400399-pride-passion :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk végülis ugyanaz a kiadó saját képeit simán felhasználhatja máshol

      Törlés