Breaking News

Megérkezett a The Gilded Cage magyar borítója!

A Menő Könyvek meglepetést tartogatott a hétvégére: Facebook oldalukon megmutatták a The Gilded Cage magyar borítóját!

Az aranykalitka idén februárra várható, és már elárult róla néhány dolgot a kiadó:

Egy történelmi thriller, amiben egy tizenhat éves, elárvult amerikai lány, Katherine hatalmas vagyont és birtokot örököl Angliában. Ám amikor a bátyával Európába költöznek, hogy átvegyék a házat, különös dolgok kezdenek történni. Nem csak gyilkosságokra és hazugságokra derül napfény, hanem felbukkan pár furcsa, de vonzó kérő is és egyre több szó esik egy különös, ijesztő szörnyről, aki a birtok körüli erdőben él. Vajon ki itt az igazi ellenség, és sikerül-e Katherine-nek túlélnie az egyre őrültebb kalandokat? Az 1820-as években játszódó akciódús, érzelmes és fordulatos regényt a Kirkus magazin „pörgős és élvezetes YA-könyvnek nevezte”, a Booklist kritikusa pedig azt írta róla, hogy „egy nagyon egyenes, őszinte regény a felnőttéválásról”.

És akkor a borító:A kiadó szerencsére megtartotta az eredetit, ezt ezúton is köszönöm. (Meg szerintem a könyv olvasottsága is majd.)

Ez egy elég figyelemfelkeltő borító, süt róla, hogy mindazoknak szól, akik szeretik a YA könyveket és nyitottak a történelmi vonalra is. És annak ellenére tud kitűnni a polcról, hogy azért báliruhás borítóból nem kevés akad a piacon. (Igaz, ez is segít abban, hogy azt kiáltsa: YA vagyok!)

Nincsenek megjegyzések