Breaking News

Két új megjelenés a Könyvmolyképzőnél

Angelikának köszönhetően tegnap újabb Könyvmolyképzős megjelenésekről hullt le a lepel!

A hírek szerint ugyanis két újabb könyv jogait vásárolta meg a kiadó, az egyik várhatóan Rubin pöttyös lesz, a másik pedig Vörös pöttyös - fülszöveg alapján legalábbis ezt lehet sejteni. 



A Dirty English egy modern köntösbe öltöztetett Büszkeség és balítélet sztori.

Egy sebhelyes harcos. 
Egy csaj, aki minden helyzetet ural. 
Egy féktelen szenvedéllyel átitatott éjszaka. 
Három dolog van, amit Elizabeth Bennettről tudnod kell: éles eszű, mindig ura a helyzetnek és egy sor körültekintően összeállított szabály szerint él. A nehéz úton tanulta meg, hogy azok az emberek, akiket a legjobban szeretsz, végül úgyis megbántanak. 
Aztán találkozik Declan Blayjel, az új szomszédjával. 
Tetovált, brit utcai harcosként ő az a rosszfiú, akit el kellene kerülnie, de amikor megmenti, hogy egy kolibuli katasztrófába torkolljon, minden szexszel és szerelemmel kapcsolatos szabályát kihajíthatja az ablakon. 
Egyetlen féktelen szenvedéllyel átitatott éjszakát hajlandó a férfira szánni, de ő többet akar. 
Csupán egy papírvékony fal választja el a szobáikat, Declan pedig arról álmodozik, hogy örökre a magáévá teszi a sebezhető lányt a szomszédból. 
Egy éjszaka. Két megtört szív. Egy életre szóló szenvedély. 




A tizenhét éves Cath tudja hogy Zero eljön érte. Zero, a kínzó depresszió, amit Cathrine bipoláris zavara szült, egyszer már majdnem legyőzte, Cathrine pedig elkövette az első öngyilkossági kísérletét. Zerót ideiglenes távol tartotta a legutóbbi gyógyszer de jour, de ketyeg az óra. Egy régi balettcipős dobozban Cathrine gyűjti a gyógyszereket, hogy felkészüljön: ha Zero visszatér, véget vet az életének. 
De Zero visszatérése késik. Váratlan kapcsolatok - köztük egy új pszichiáter gondoskodása - megváltoztatják az egész felfogását a betegségéről. De ez vajon elég lesz? Történet veszteségről, gyászról, reményről és arról, hogy a szeretet különböző formái - az anyai, a romantikus és a plátói -, hogyan befolyásolják egy fiatal lány küzdelmeit saját mentális betegségével.

Nincsenek megjegyzések