Breaking News

Ilyen térkép lesz az Árnyak és jelekben! - FRISS! Már magyar is!

Veronica Roth új könyve lassan a csapból is folyik, igazán nem lehet panasz a marketingesekre. Nálunk a legutóbbi hír épp az volt, hogy magyarul is érkezik mellé a Divergent epilógus.

Az EpicReads pedig ezúttal a könyvben látható térképről rántotta le a leplet, ami azért is érdekes, mert nem pont az, amit megszoktunk - ez ugyanis nem a klasszikus fantasytérképekre hajaz, ugyanis a főszereplők, Akos és Cyra naprendszerének térképe.Ha valaki kicsit átböngészi, akkor a Thuvhe nevű bolygót érdemes először keresni, ez a főszereplőink otthona. Hó borítja, de ettől még gyönyörű. A kővárosban, Hessában, ahol Akos temploma is áll, üvegdómokon törik meg a napfény, és egy vörös virág is nyílik, amiről a bolygó híres. 

Cyra egy ennél melegebb városban, Voában él, a családja kastélyában. Voát gyűrűkben építették, és a leggazdagabb lakók kerülhetnek legközelebb a kastélyhoz. 

De más bolygók is vannak. Például az Othyr - az itt élők a leggazdagabbak a galaxisban, és náluk van a legjobb orvosi ellátás. A Trellán rengeteg madár él. A Pitha egy víz borította bolygó, az itt lakók pedig lebegő sziget-városokban élnek.

A térkép nagy méretben:
(bár innen nem jár a novella)


Egy rejtélyes áram által átjárt galaxisban mindenki különleges adománnyal születik.
CYRA a shotet nép fölött uralkodó kegyetlen zsarnok húga, akit áramadománya fájdalommal és hatalommal ruház fel. A bátyja a képességeit kihasználva az ellenségei kínzására kényszeríti a lányt, ám Cyra nem csupán fegyver a testvére kezében: szívós, fürge és eszesebb, mint ahogy azt a zsarnok sejtené.
AKOS egy földműves és egy orákulum nagylelkű fia Thuvhe fagyott bolygójáról, akinek hűsége a családja iránt nem ismer határokat, és akit különleges áramadománya védelmez. Miután Akost és fivérét ellenséges shotet katonák ejtik foglyul, kétségbeesetten küzd azért, hogy a testvérét kimenekítse - kerüljön bármibe.
Akos Cyra világába kerül, és az országaik és családjaik közti viszály leküzdhetetlennek tűnik. Vajon segítenek-e egymásnak túlélni, vagy elpusztítják egymást?
Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyűgöző története a barátság - és szerelem - erejéről egy váratlan adományokkal teli galaxisban.


FRISS!

A Ciceró a Facebook oldalán megosztotta a térkép magyar változatát is, és immáron biztos, hogy benne lesz a magyar változatban is. Íme:


Nincsenek megjegyzések