Breaking News

A Gabo csapott le a Goodreads Choice Awards jelölt könyvre!

A Tell Me Three Things jelölt volt az idei Goodreads Choice Awards szavazáson, és bár a nagyágyúk jócskán beelőzték a YA kategóriában, már a jelölés is egy kisebb győzelemmel ér fel ilyen mezőnyben. 



Jessie-vel kapcsolatban minden rossz. Legalábbis így érzi, amikor rögtön első középsulis évének első hetén zavarba ejtőbbnél zavarba ejtőbb dolgokat tapasztal. Épp amikor azon töri a fejét, hogy visszamenekül Los Angelesből Chicagóba, e-mailt kap egy rejtélyes embertől, aki Valaki/Senki-nek, röviden VS-nek hívja magát, és felajánlja segítségét, hogy elboldoguljon a Wood Valley Gimi rengetegében. Lehetséges, hogy ez egy jól kidolgozott átverés? Vagy valóban támaszkodhat VS-re, akinek a segítségére akkora szüksége lenne? 
Két év telt el édesanyja halála óta, és mivel az apja lelépett a nővel, akivel online ismerkedett meg, Jessie kénytelen az ország másik végébe költözni, hogy a mostohaszörnnyel és annak nagyképű tinédzser fiával éljen. 
A pillanat hevében a reményre támaszkodik - vagy egyszerűen kétségbeesésében dönt -, és kezd megbízni VS-ben, aki hamar élete legfontosabb szereplője és a legközelebbi támogatója lesz. Jessie pedig nagyon szeretne személyesen is találkozni vele. De néha jobb, ha a rejtélyek megoldatlanok maradnak? 

Nincsenek megjegyzések