Breaking News

Új, sokkoló részlet az Éjfél kisasszony folytatásából (magyarul)

Cassandra Clare nagy változásokat ígért az Árnyvadász világban a Gonosz fortélyok sorozatra, és úgy tűnik, ezek érkeznek is sorban. 



Legalábbis ez derül ki a tegnap megosztott új, sokkoló Lord of Shadows részletből. 

Egyre több Árnyvadász érkezett meg a Tanács termébe. Különböző korúak voltak, a legidősebbtől a fiatalokig. Néhány a centurió egyenruháját viselték. A legtöbben azért árnyvadász vagy teljesen hétköznapi ruhákban voltak. Amitől furcsává vált a tömeg, hogy különböző feliratokat és plakátokat hoztak magukkal. REGISZTRÁLJÁK AZ ÖSSZES BOSZORKÁNYMESTERT. AZ ALVILÁGIAKAT MEG KELL FÉKEZNI. INTERNÁLÓTÁBOROKAT A VÉRFARKASOKNAK. LEGYEN REGISZTRÁCIÓ. ÉLJEN A HIDEGBÉKE.
Köztük volt egy közönyös, barnahajú férfi, akinek olyan semmilyen arca volt, aminek a vonásait lehetetlenség felidézni később. Zarára kacsintott. 
- Az apám - jelentette ki büszkén. - A Regisztrálják az összes Alvilágot az ő ötlete volt. 
- Milyen érdekes feliratok - mondta Mark. 
- Milyen csodálatos látni, hogy az emberek kifejezik a politikai nézeteiket - folytatta Zara. - De hát természetesen a hidegbékét lázadók generációja alkotta. 
- Igencsak furcsa - torkollta le Cristina -, ha lázadásnak hívnak olyasmit, ami kevesebb jogot akar az embereknek, nem többet. 
Egy pillanatra Zara maszkja lecsúszott, és Cristina beláthatott a mesterséges udvariasság álcája alá, ami megmutatta, mi volt a lelkes kislány hangja és viselkedése mögött igazából. Valami hideg, valami mindenféle melegséget, együttérzést és érzelmet nélkülöző. - Emberek? - kérdezte. - Miféle emberek? 
Diego megfogta a lány karját. - Zara - szólította -, üljünk le. 

3 megjegyzés: