Breaking News

Itt az új előzetes A Körhöz

Én már be is szereztem A Kör című könyvet, mert már eredetileg is érdekelt, a film első előzetese óta pedig csak még inkább.

A Dave Eggers regényéből készülő filmben olyan színészeket láthatunk, mint Emma Watson, Tom Hanks és John Boyega. Az igazán izgalmas az az alapsztoriban, hogy valójában nem is áll olyan távol a mi világunktól - a közösségi oldalak veszélyeiről (is) szól.




Az Entertainment Weeklyn debütált egy új előzetes, mellé pedig egy interjú az író-producer-rendező James Ponsoldt-tal, amit ide kattintva olvashattok eredetiben.




A könyv fülszövege:

Mae, a huszonéves lány még csak pár napja dolgozik álmai munkahelyén, de máris teljesen átalakult az élete. Mihez kezdjen ezekkel a tapasztalatokkal? Dave Eggers sokkoló konkrétsággal rajzolja meg napjaink szép új világát. A Kör fiatalos, menő kaliforniai szoftvercég, amelyben nem nehéz ráismernünk a Facebookra vagy éppen Google-re. Lelkesedésük és profizmusuk pillanatok alatt elhozza a tökéletes modernizációt de mi a helyzet a privát szférával és az egyéni szabadságjogokkal? A Kör dermesztő víziója közelebb van hozzád, mint gondolnád.

Nincsenek megjegyzések