Breaking News

Nem kell búcsúznunk a A Fennmaradottak Krónikáitól, jön a folytatás!

Mary E. Pearson A Fennmaradottak Krónikái sorozata nálunk is nagy sikert aratott a Gabo SFF YA különítményében, én magam is odavoltam az első részért - a véleményemet itt olvashatjátok

Azonban a sztori trilógiának íródott, és hamarosan nálunk is megjelenik az utolsó kötet. A rajongók így hát szépen, lassan készülhettek rá, hogy búcsút intsenek a világnak. De szerencsére nem eszik olyan forrón a kását, ugyanis az írónő bejelentette: mégsem kell lemondanunk a világról!

A Publishers Weekly információi szerint a Henry Holt kiadó hat számjegyű összegért kötött megállapodást a szerzővel egy új duológiára, ami a Dance of Thieves, azaz Tolvajok tánca címet viseli majd, és új oldalát mutatja be annak a világnak, amit már ismerünk és szeretünk.

A leírás alapján:

a könyv egy olyan megjavult tolvajról szól, akit Venda királynője küldött, hogy egy távoli földön kivizsgáljon egy zavargást. A tolvaj lány pedig szembetalálja magát egy törvényen kívüli dinasztia vezetőjével, akinek legalább úgy vág az esze, mint az övé, közben pedig próbálja felfedni a sötét titkot, amit a család rejteget.

A duológia első könyve a tervek szerint jövő tavasszal jelenik meg angolul.

Nincsenek megjegyzések