Breaking News

Itt vannak az első fotók a 13 okom volt sorozatból!

Az első előzetest és az első plakátot már megosztottam, de most végre érkezett néhány jelenetfotó is a 13 okom volt tévésorozathoz. 

Az 5 jelenetfotón a sztori különböző aspektusait láthatjuk: a végül öngyilkosságot elkövető Hannah-t még életben és vidáman, aztán Hannah-t Clayjel, a sztori főszereplőjével, aztán egy csapat - valószínűleg - csúfolódó srácot, Hannah-t már félig-meddig megtörten és végül Clayt azzal a bizonyos kazettával. 

A sorozat producerei között van egyébként Selena Gomez is, aki az eredetileg készülő filmben lett volna főszereplő, aztán másképp alakultak a dolgok. 

Szintén fontos információ, hogy a sorozat rendezője az az Oscar-díjas rendező, Tom McCarthy, aki a Spotlightért is felelős volt - amit én egyébként némi csalással a tavalyi év adaptációjának választottam.

Hiába mondod a jövőnek, hogy STOP.
Nincs REWIND gomb, nem tudod visszatekerni a múltat.
Az egyetlen mód, hogy megtudd a titkot, …ha megnyomod a PLAY-t.
Clay Jensen semmit sem akar tudni Hannah Baker kazettáiról. Hannah meghalt – gondolta –, magával kellett volna vinnie a titkát.
Aztán Hannah hangja közölte Clay-jel, hogy az ő neve is elhangzik a kazettán és az is, hogy Clay valamilyen módon felelős a haláláért.
Aztán Clay egész éjszaka a kazettákat hallgatta. Hannah szavai nyomán bejárta a városkájukat…
…és amire fényt derített, az örökre megváltoztatta az életét.
„Lenyűgöző első regény. Jay Asher olyan őszintén és keresetlenül meséli el a történetét, hogy a tragédiát megrázkódtatóan valódiként éljük át.”
– Gordon Korman
„Okos, eredeti ötlet, erős hang, tökéletes adagolás. Olyan, amit nem tudsz letenni. Jay Asher kitűnő történetmesélő.”
– Chris Crutcher


Nincsenek megjegyzések