Breaking News

Az Eleven testek-folytatás könyvelőzetese a filmet idézi

A héten már írtam az Eleven testek folytatásáról, azonban nagyon úgy tűnik, hogy a megjelenéssel még egyáltalán nem ért véget a kampány. Sőt!



Isaac Marion ma megosztotta a The Burning World könyvelőzetesét, ami könyvelőzetes mértékben nem is lett rossz. Persze, nyilvánvalóan az alacsony költségvetés miatt nem éri el az eredeti színvonalát, és az R szerepére választott srác sem egy Nicholas Hoult, ezzel együtt ügyesen játszottak a filmes utalásokkal és azzal, hogy lehetőség szerint a két főszereplő arcát árnyékban tartották, nem mutatták őket közelről vagy éppen - Julie esetében - csak hátulról láthattuk.

A pulcsi például ismerős lehet

A hangulat részben idézi a filmeset, részben pedig ráköt arra a szövegre, ami az előzetes elején olvasható: A halál egyszerű volt, de az élet nem lesz az. 




A könyv:


Élni nehéz. Embernek lenni még nehezebb. De nem sokkal korábbi visszatérése után a halálból, R azért jól halad. Tanulja, hogy kell olvasni, hogy kell beszélni, és talán még azt is, hogy kell szeretni - a város korábban halott népessége kezdi az élet jeleit mutatni. R már szinte el tudja képzelni a közös jövőt Julie-val, a lánnyal, aki újraindította a szívét. Ezzel pedig felépíthetnének egy új világot a régi hamvaiból.
Aztán helikopterek tűnnek fel. Valaki helyre akarja állítani a rendet. Elhallgattatni a zajokat. Visszatérni abba a világba, ami régen volt, a stabilitás és az irányítás, no meg az erős legyőzi a gyengét szabálynak megfelelő régi időkbe. A járvány ősi és törekvő, és a Halál nem az egyetlen fegyvere.
Hogy küzdesz meg az ellenséggel, ami megvan mindenkiben? Vajon megváltozhat-e a világ? Amikor az otthonukat elözönlik az őrültek, R-nak, Julie-nak és a velük tartó menekültek rongyos csoportjának Amerika elhagyatott részein kell válaszokat keresniük. De vannak válaszok, amiket R inkább nem akar megtalálni. A múltja, egy régi árnyék, ami feltör a mélyből.

Nincsenek megjegyzések