Breaking News

Új részlet az Éjfél kisasszony folytatásából!

Cassandra Clare újabb részletet osztott meg a Lady Midnight - Éjfél kisasszony folytatásából, ráadásul ezúttal egy hosszabbat. 

Forrás


Ráadásul egy kifejezetten izgalmas jelenetet olvashatunk, még úgy is, hogy a körülményeket nem ismerjük. Az nyilvánvaló, hogy valami tündéreket is érintő problémáról van szó, hiszen Adaon herceget emlegetik és Kieran sem véletlenül kerül szóba. Viszont még ebben a kis részletben is akadnak fordulatok, és mivel a Kieran-Mark dolog nagyon birizgálja a fantáziámat, rettentő kíváncsi vagyok, hogyan tovább a második kötetben. Kieran kifejezetten izgalmas karakter volt az első részben is, még ha csak kevés szerep jutott is neki, ez alapján a részlet - és Cassandra Clare eddigi megjegyzései - alapján pedig ennél csak még jobb lesz a helyzet.

A részlet fordítása:

Kieran az orra alatt motyogott valamit, majd megszólalt: - Hűséget esküszök Marknak. Azt teszem, amit ő parancsol nekem, és követem Nephilimeket az ő kedvéért. A szembeszállok Adaon herceggel az ügyetekért, bár az utolsó szó az övé.
Valami megvillant Julian szemében. - Nem - felelte. - Nem teszel ilyet Markért.
Mark riadtan az öccsére nézett. Kieran vonásai feszültté váltak. - Miért nem Markért?
- A szerelem bonyolítja a dolgokat - jelentette ki Julian. - Egy eskünek mentesnek kellene lennie az ilyen keveredésektől.
Kieran úgy nézett rá, mint aki mindjárt felrobban. A haja teljesen feketében játszott. Dühösen méregette Juliant, majd az Árnyvadászok csoportja felé lépdelt - és térdet hajtott Cristina előtt.
Mindenki megdöbbent, de senki sem jobban Cristinánál. Kieran hátradobta fekete haját, felnézett rá, szemében kihívás csillant. - Hűbéresküt teszek neked, Rózsák hölgye.

Nincsenek megjegyzések