Breaking News

Új YA fantasy várható a Gabótól!

A sors útjai néha könyves terepeken is kiszámíthatatlanok. 

Épp a napokban jött szembe velem az a kötet, amiről most kiderült, hogy a következő választás a Gabo SFF YA könyvei közé. 

Az árulás csókját nagyon szerettem, és várom a zárókötetet - addig igyekszem felzárkózni a másodikkal, de félek, hogy az első rész meghökkentő csavarát nehéz überelni -, úgyhogy kifejezetten nagy izgalommal tölt el, mi jön ezután. 

Nos, most már tudjuk: Charlie L. Holmberg trilógiája! 

A Gabo SFF blogon jelentették be a szuper hírt, és rögtön kaptunk egy ismertetőt is A papírmágushoz:

Az alternatív viktoriánus-kori Angliában játszódó történetben Ceony Twill a mágusképzőből frissen kikerülve alig várja már, hogy kijelöljék számára az anyagot, amelyből onnantól fogva a mágiáját fogja meríteni – ám hiába sző álmokat a fémmágusi karrierről, Emery Thane, egy papírmágus mellé jelölik ki tanoncnak. De hát mire jó a papír egyáltalán?
Ceony azonban hamarosan rájön, hogy nemcsak új mestere, de a neki szánt mágikus irányzat is nem várt meglepetéseket tartogat, mielőtt azonban teljesen elsajátíthatná a tudást, szembetalálkozik tanára sötét múltjával és egy olyan tiltott mágiával, amellyel szemben szinte reménye sem lehet felvenni a versenyt. Mégis muszáj megtennie, mert szó szerint Thane szíve a tét.


Nincsenek megjegyzések