Breaking News

Hivatalos: Shailene Woodley nem tér vissza a Divergent folytatásra!

Elég sok cikk és nyilatkozat született a harmadik film óta a Divergent sorozat sorsával kapcsolatban. 

A Lionsgate sorozatot akart, a színészek húzták a szájukat, a szerző sajnos nem tud mit kezdeni a problémával, mert nem szólhat bele ezen a ponton, és még az első rendező is csak a tétlenül csóválja a fejét, hogy mi lett a sorozat sorsa. (Ha valaki esetleg lemaradt, érdemes visszaolvasni a Divergent hírek címkén.)



De akárhogy is, eddig kategorikusan senki nem mondott nemet a folytatásra. Egészen mostanáig. 

Shailene Woodley az HBO új minisorozata, a Big Little Lies (Hatalmas kis hazugságok) premierjén nyilatkozott a Vanity Fairnek a Divergentről. A kérdésre, hogy visszatér-e a sorozat lezárására, a következő volt a válasz: "Nem. Nem leszek benne a tévéshowban."

A pontos okokról egyelőre nem szól a fáma, de ezen a ponton igazából bármi lehet. Azt tudjuk, hogy az eredeti színészek szerződésében mozifilmek, nem tévéfilmek, és még inkább nem tévésorozatok szerepeltek. A tévés időpontok filmforgatásokkal való összeegyeztetése is nehéz. Ráadásul felfutóban lévő színészeknél presztízskérdés is, miben szerepelnek, és egy blockbuster mozifilm után, egy jóval kisebb költségvetéssel dolgozó tévésorozat visszalépés a karrierjükben is. Ezenkívül jó példa lehet a Shadowhunters is a változtatásokkal, könnyen lehet az okok között akár kreatív konfliktus is. 

Mindenesetre ezzel már egészen biztosnak látszik, hogy arról a Divergent folytatásról, ami eredetileg tervben volt, az eredeti színészekkel, szép lassan lemondhatunk.

Forrás

Nincsenek megjegyzések