Breaking News

Megjelent az Eleven testek folytatása!

Isaac Marion elég sokáig dolgozott az Eleven testek folytatásán, ám az már kiderült egy ideje, hogy nem kell rá túl sokat várni: angolul ma már meg is jelent.

Vagyis a folytatás első része, a The Burning World. Ugyanis rögtön két új kötet is érkezik a sorozatba, mert amikor a szerző, Isaac Marion az eredetileg tervezett második rész, a The Living szerkesztésébe kezdett, rádöbbent, hogy ez valójában két regény. Így kettébontotta: most érkezik a Burning World, utána pedig a The Living. 

A hírek szerint a folytatás már csak azért is különleges, mert végre megismerhetjük R múltját!



Élni nehéz. Embernek lenni még nehezebb. De nem sokkal korábbi visszatérése után a halálból, R azért jól halad. Tanulja, hogy kell olvasni, hogy kell beszélni, és talán még azt is, hogy kell szeretni - a város korábban halott népessége kezdi az élet jeleit mutatni. R már szinte el tudja képzelni a közös jövőt Julie-val, a lánnyal, aki újraindította a szívét. Ezzel pedig felépíthetnének egy új világot a régi hamvaiból.
Aztán helikopterek tűnnek fel. Valaki helyre akarja állítani a rendet. Elhallgattatni a zajokat. Visszatérni abba a világba, ami régen volt, a stabilitás és az irányítás, no meg az erős legyőzi a gyengét szabálynak megfelelő régi időkbe. A járvány ősi és törekvő, és a Halál nem az egyetlen fegyvere.
Hogy küzdesz meg az ellenséggel, ami megvan mindenkiben? Vajon megváltozhat-e a világ? Amikor az otthonukat elözönlik az őrültek, R-nak, Julie-nak és a velük tartó menekültek rongyos csoportjának Amerika elhagyatott részein kell válaszokat keresniük. De vannak válaszok, amiket R inkább nem akar megtalálni. A múltja, egy régi árnyék, ami feltör a mélyből.

Nincsenek megjegyzések