Breaking News

Szeptemberben jön Dylan O’Brien nálunk forgatott filmje és karakterposztereket is kaptunk!

Korábban már többször írtam az American Assassin című filmről, amelyben Dylan O’Brien alakítja a főszerepet, és amit többek között Budapesten forgattak.

Dylan Mitch-et, a címszereplőt alakítja, egy fiatal srácot, aki épp készül megkérni barátnője kezét. Ám a dolog tragédiába torkollik. Két évvel később vesszük fel újra a történet fonalát, amikor is már a CIA-nek dolgozik, és Stan Hurley-vel kell edzenie, aki hidegháborús veterán és kiképzőtiszt. Eközben a páros egy világméretű terrorista szervezet nyomára bukkan.

Ha a film sikert arat, az akár egy egész franchise-t jelenthet, ugyanis a főszereplő Rappről 14 bestseller regény is született mielőtt a szerző 2013-ban elhunyt. A CBS Films and Lionsgate együtt finanszírozzák a projektet, és a pletykák szerint valóban sorozatban gondolkoznak.

Egyébként rajta kívül is vannak ismert színészek a szereplőgárdában, Michael Keaton és Taylor Kitsch is feltűnik majd benne.

A film hivatalos oldalán most megosztottak egy sor karakterposztert, de ennél is izgalmasabb hír, hogy felkerült az amerikai premierdátum is: szeptember 15!







Nincsenek megjegyzések