Breaking News

Változott a következő Magisztérium kötet megjelenési időpontja

Nálunk a Könyvfesztiválra várható a magyarul soron következő Magisztérium kötet, de természetesen Amerikában már kicsit előrébb járnak.

Cassandra Clare, az egyik írónő most a Tumblr oldalán árulta el, mikorra várható a negyedik rész, a The Silver Mask, azaz Az ezüst álarc. 



Ha követnék a szokásokat, akkor ez szeptembert jelentene, de most lesz egy kis csúszás. Ahogy Cassandra Clare írja: "Az ezüst álarc seggbe rúgott minket, abban az értelemben, hogy rengeteg dolog történik Callal, mind a mágiát illetően, mind érzelmileg. Így kell nekünk egy kis extra idő, ezért kicsit több, mint egy hónapot csúszik majd a kötet."

És hogy mi a pontos időpont? Október 10!

Ez nagy eséllyel azt jelenti, hogy nálunk sem igen várható karácsonyra a kötet, de mivel úgyis csak most következik a harmadik kötet magyarul, talán a következő is Könyvfesztiválra várható. 

Egyébként egy részletet is megosztott, utólagos engedelmetekkel én ezt most nem fordítom, mivel még nem fejeztem be az előző kötetet, és nem szeretnék spoilerekbe futni. De ha valaki előrébb jár, íme:

“I’ll kill you —“ There were tears on Call’s face as he flung himself at Alex. “I’ll kill you —“
“Stop him,” said Alex lazily, and seconds later, Call felt himself seized by a dozen Chaos-ridden, their grips like iron.
Alex’s eyes danced. “I made these, Makar,” he said, gesturing toward the Chaos-ridden in the clearing. “I am their creator, not you, not Constantine. They belong to me. They’re obedient to me.”

Nincsenek megjegyzések