Breaking News

Vajsör ízű fagyi készült!

A vajsör az egyik olyan csemege, ami évek óta lázban tartja a Harry Potter rajongókat. Vajon milyen íze van? Mi az eredeti recept? Hogyan lehet elkészíteni beszerezhető dolgokból? 

A Yuengling Ice Cream most zseniális ötlettel jelentkezett: elkészítették az első vajsör ízesítésű fagylaltot!Ráadásul maga az ötlet az, ami igazán különleges, mert az összeállítás, hangozzon bármilyen ínycsiklandozóan is, valójában nem tartalmaz semmi hatalmas újdonságot: a fagyi fele részben vajkrém, fele részben tejkaramella fagyi, a csavart pedig még egy kis tejkaramella adja. 

Ahogy David Yuengling, a márka igazgatója elmondta a The Huffington Postnak: "A gyerekeim óriási Harry Potter rajongók, és valami különlegeset akartunk készíteni."

Egy doboz 3,69-3,99 dollár körüli összegbe kerül, azaz nagyjából egy ezresbe forintban. Ráadásul nem is csak limitált szériáról van szó, az ízesítés bekerült az állandó ízek közé. 

A rossz hír, hogy nálunk nem sok esély van rá, hacsak valaki, aki a hardcore rajongókat akarja kiszolgálni, nem importál belőle.

Nincsenek megjegyzések