Breaking News

A készítők szerint ez a Trónok harca leggázabb jelenete

David Benioffék elég sok mindent elárultak a SXSW Festivalon a Trónok harca kapcsán, többek között azt, hogy Ed Sheeran szerepelni fog a hetedik évadban és hogy hány részre számíthatunk az utolsó évadban és miért. No meg az is kiderült, melyik volt eddig a sorozat legdrágább halála.

Viszont még egy érdekes dolog derült ki: az, hogy Benioff és Dan Weiss melyik jelenetet tartják a legrosszabbnak a sorozatból.



Meglepő módon semmi komoly, nem valamelyik halál vagy nemi erőszak jelenet lett a nyertes, még csak nem is egy olyan jelenet, ami rengeteg kritikát kapott az évek során. Sőt, a legtöbben valószínűleg mostanra már nem is emlékszünk rá. 

A kérdéses jelenet az első évad legelső részében, a Winter is Comingban volt látható - az egyetlen olyan alkalommal, amikor az egész Stark család, valamint Jon és Theon együtt láthatóak. 

"Van egy jelenet a pilotban, ami valószínűleg a legrosszabb jelenet, amit valaha írtunk - és nagy eséllyel a legzavarbaejtőbb is - a Stark fiúkkal, és Jonnal meg Theonnal. A jelenetben épp borotválkoznak. Mind félmeztelenek, és csak az jut eszébe az embernek: Ez meg miért van itt? Az egyetlen ok pedig, amiért bekerült az, hogy nem volt meg a folyamatosság a jelenetek között a pilotban, mert a szakálluk más volt. (Amiatt, hogy a pilot első felvétele és az újraforgatások között egy év telt el.) És ha jól megnézi az ember, látszik, hogy mind feszítenek, mert nincs rajtuk felső. Mind befeszítik az izmaikat." - mesélte Benioff. 

Weiss még hozzátette: "Mind fekvőtámaszoztak a felvételek között, egész álló nap."


Nincsenek megjegyzések