Breaking News

Ezek lesznek a Lord of Shadows extrái!

Cassandra Clare tegnap végre - egy olvasói kérdésre adott válasz formájában Tumblr-en - elárulta, milyen extrákra számíthatunk pontosan a különböző Lord of Shadows kiadásokban.

Azt már megszokhattuk, hogy minden Cassandra Clare regény - legalábbis az első kiadás - tartalmaz valami érdekességet, ráadásul az utóbbi időben a különböző kiadásokban különböző extrák lapulnak.



Ez most is így lesz. Egyet közülük Cassie már korábban elárult, és egy részletet is mutatott belőle: Alicante térképének darabkáját ITT nézhetitek meg.

És akkor sorban a különböző kiadások extrái:

1. Target - Alicante térkép
2. Barnes and Noble - Exkluzív jelenet Emmával és Juliannel a Blackfriars-hídon, amiben Willről, Tessáról és Jemről beszélgetnek
3. Costco - Julian portréja Emmáról, ahogy a Lady Midnightban olvasható leírásban van, ezt tegnap mutatta meg az írónő, ITT láthatjátok

Mindezeken felül minden első kiadásban lesz majd 30 új rúna Val Freire-től, az Árnyvadász rúnák tervezőjétől. (Egyet már meg is nézhettünk, ITT találjátok.) Ez minden észak-amerikai első kiadásra vonatkozik. 

Nagy-Britannia:

1. W.H. Smiths and Easons - Puha borítós kiadás, a belső borítón az Árnyvadász rúnákkal
2. Waterstones - Puha borítós kiadás, színes lapszéllel és a Blackfriars-hídon játszódó Emma-Julian jelenettel
3. Limitált szériás kemény kötéses kiadás, ami passzol a korábbi Lady Midnight különleges kiadáshoz, benne Alicante térképe és a jelenet Emmával és Juliannel a Blackfriars-hídon

Aki esetleg nem tudná, melyik ez a különleges kiadás, nekem ez van meg, mutatom:






Extrákban tehát nem lesz hiány, meglátjuk, hogy ebből a Könyvmolyképző miket hoz el nekünk. Az eddigiek alapján szerintem jó esélyünk van mind a térképre, mind a plusz jelenetre - de remélem, a rúnákat is megkapjuk valamilyen formában.

Nincsenek megjegyzések