Breaking News

Akár te is lehetsz Dan Brown borítótervezője!

Nem csalás, nem ámítás, jól olvastátok a címet. Ráadásul nem a magyar borítóról van szó, hanem az angol nyelvűről!

Idén októberben érkezik Dan Brown legújabb Robert Langdon története, az Origin. A kötetet az is különlegessé teszi, hogy kedvenc szimbólumkutatónk a korábbiakkal ellentétben ezúttal a modern művészetekbe vágja a fejszéjét. 



Ahogy Brown az Entertainment Weeklynek nyilatkozott: "Imádtam az Origint írni, és végigkövetni, ahogy Robert Langdon professzor felfedezi a művészet, a kódok, a vallás és a szimbólumok gazdagságát, ráadásul lenyűgöző helyszíneken. Ebben a regényben Langdon is egy számára ismeretlen világban találja magát: a modern művészet világában, közben pedig választ kell találnia az emberi történelem legmélyebb kérdései közül kettőre. Izgalmas folyamat volt a számomra, alig várom, hogy az emberek olvashassák."

Pontosan a modern művészet ad lehetőséget a legújabb játékra, amire a kötet kiadója a rajongókat invitálja.

Borítópályázatot írtak ki a rajongóknak: borítót tervezhetnek a történethez.

Végül hat döntős designt választanak majd ki, amik helyet kapnak majd Dan Brown közösségi oldalain májusban, és kezdődhet a szavazás! A győztest ugyanis a publikum választja majd ki közülük, amit végül Dan Brown maga jelent majd be élőben a BookConon. 

A nyertes alkotás egy limitált kiadáson kap majd helyet, ami kereskedelmi forgalomban ugyan nem lesz kapható, viszont annál többet ér majd a gyűjtők számára később. Nem is beszélve a dicsőségről és az óriási reklámról, amit a közösségi oldalak biztosítanak. 

Nincsenek megjegyzések