Még mindig van esély egy új Négyen egy gatyában filmre?

A Négyen egy gatyában újabb részének kapcsán folyamatosan reppennek fel pletykák, de lassan már nem lehet biztosat tudni.

Azonkívül persze, ami már adott: volt egy sikeres első rész, utána pedig visszahívták egy másodikra is a csapatot. A filmek nem feltétlenül követték szorosan a könyvet, legalábbis jóóó sok olyasmit nem mutattak be, ami a könyvekben megtörtént. Ezzel együtt hozzátartozik az igazsághoz, hogy a kihagyott dolgok időben a második film vége előtt játszódnak, így azokra már nehézkes lenne visszatérni. 

Ellenben íródott egy újabb, ötödik rész a sorozathoz, ami már tíz évvel később játszódik. Kedvenc barátnőink felnőttek, és az életük nem feltétlenül úgy alakult, mint ahogy a boldog lezárás után várhatták az olvasók. Carmen sikeres színésznő New Yorkban, és eljegyezték, de hiányoznak a barátai. Lena Rhode Islanden tanít, és még mindig Kostosról álmodozik, meg az útról, amire végül nem mert rálépni. Bridget régi pasijával, Erickkel él San Franciscóban (aki egyébként a film második részéből már kiírtak), és bár szeretne megállapodni, egy része képtelen levetkőzni a régi nyughatatlanságát. Már a kapcsolat sem a régi a négy barátnő között. Aztán Tibby egyszer csak repjegyet küld a többieknek, hogy találkozzanak, ami mind nagyon várnak - a találkozás pedig mindegyikőjük életét megváltoztatja.Vajon ha érkezik film, ebből a könyvből készül majd? Vagy valami teljesen újat láthatnánk? 

Ezt egyelőre nem tudjuk, mindenesetre két éve felreppent a hír, hogy nagyon is dolgoznak a folytatáson, és nem csak a színésznők szeretnék, ugyanis már írják is a forgatókönyvet. 

Azóta azonban nem történt semmi. 

America Ferrera, vagyis Carmen a héten megint megszólalt a harmadik filmet illetően: "Van ilyen ötlet, beszélünk róla. Szerintem elképesztő lenne. A testvériség még mindig él, imádom a csajokat. Részei vagyunk egymás életének, és ha lenne film, az nagyszerű lenne." Még viccelődött is egy kicsit: "Csúcs lenne, ha azért fizetnének, hogy együtt lógjunk egy kicsit."F
Még mindig van esély egy új Négyen egy gatyában filmre? Még mindig van esély egy új Négyen egy gatyában filmre? Reviewed by Deszy on 3/21/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.