Breaking News

Még mindig van esély egy új Négyen egy gatyában filmre?

A Négyen egy gatyában újabb részének kapcsán folyamatosan reppennek fel pletykák, de lassan már nem lehet biztosat tudni.

Azonkívül persze, ami már adott: volt egy sikeres első rész, utána pedig visszahívták egy másodikra is a csapatot. A filmek nem feltétlenül követték szorosan a könyvet, legalábbis jóóó sok olyasmit nem mutattak be, ami a könyvekben megtörtént. Ezzel együtt hozzátartozik az igazsághoz, hogy a kihagyott dolgok időben a második film vége előtt játszódnak, így azokra már nehézkes lenne visszatérni. 

Ellenben íródott egy újabb, ötödik rész a sorozathoz, ami már tíz évvel később játszódik. Kedvenc barátnőink felnőttek, és az életük nem feltétlenül úgy alakult, mint ahogy a boldog lezárás után várhatták az olvasók. Carmen sikeres színésznő New Yorkban, és eljegyezték, de hiányoznak a barátai. Lena Rhode Islanden tanít, és még mindig Kostosról álmodozik, meg az útról, amire végül nem mert rálépni. Bridget régi pasijával, Erickkel él San Franciscóban (aki egyébként a film második részéből már kiírtak), és bár szeretne megállapodni, egy része képtelen levetkőzni a régi nyughatatlanságát. Már a kapcsolat sem a régi a négy barátnő között. Aztán Tibby egyszer csak repjegyet küld a többieknek, hogy találkozzanak, ami mind nagyon várnak - a találkozás pedig mindegyikőjük életét megváltoztatja.



Vajon ha érkezik film, ebből a könyvből készül majd? Vagy valami teljesen újat láthatnánk? 

Ezt egyelőre nem tudjuk, mindenesetre két éve felreppent a hír, hogy nagyon is dolgoznak a folytatáson, és nem csak a színésznők szeretnék, ugyanis már írják is a forgatókönyvet. 

Azóta azonban nem történt semmi. 

America Ferrera, vagyis Carmen a héten megint megszólalt a harmadik filmet illetően: "Van ilyen ötlet, beszélünk róla. Szerintem elképesztő lenne. A testvériség még mindig él, imádom a csajokat. Részei vagyunk egymás életének, és ha lenne film, az nagyszerű lenne." Még viccelődött is egy kicsit: "Csúcs lenne, ha azért fizetnének, hogy együtt lógjunk egy kicsit."F

Nincsenek megjegyzések