Breaking News

Hatalmas kasszasiker A szépség és a szörnyeteg

Befutottak az első bevételi adatok A szépség és a szörnyeteg film kapcsán, és nagyon úgy néz ki, aggodalomra semmi okuk a készítőknek, sőt! 



A film körülbelül 170 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén, ezzel megdöntötte a Batman vs. Superman eddigi legjobb márciusi nyitásának 166 milliós rekordját. Összességében is ez a hetedik legjobb nyitóhétvége, kicsivel megelőzve a Harry Potter és a Halál ereklyéi második részét, és kicsivel a Vasember három mögött. Ezenkívül ez a legjobb PG besorolást kapott film nyitóhétvége is.

De ami még ennél is érdekesebb: ez lett minden idők legjobb debütálása a női főszereplős filmek között, ezzel beelőzve a Jennifer Lawrence-féle Futótűz nyitóhétvégéjét. (Meg mellékesen például a Twilight részeit is.)

Ó, és eddig a nyitóhétvégék alapján ez az eddigi legsikeresebb olyan Disney remake, ami animációsból lett élőszereplős, bőven maga mögé utasítva a Tim Burton-féle Alíz Csodaországbant, az Angelina Jolie főszereplésével készült Demónát és a Hamupipőkét is.

Ezek természetesen csak az amerikai adatok. A nemzetközi piacon ezenfelül hozott még 180 milliót, de sok helyen még nem debütált, így például nálunk sem. (Bár nyilván nem mi leszünk a döntők a bevétel szempontjából.) 

Ezzel összesen már 350 milliós bevételnél jár, ami már siker, ugyanis 160 millióból készült. 

Ráadásul a hírek szerint Emma Watson is szép gázsira számíthat majd. A szerződése szerint 3 milliós alapfizetésről indul, ehhez jönnek még rá a százalékok. Előzetesen azt jósolták, hogy ha a Demóna szintjét megüti, akkor körülbelül 15 milliót zsebel majd be - de eddig többet hozott a film, mint a Demóna, meglátjuk, hogy folytatja. 

Nincsenek megjegyzések