Breaking News

Trónok harca színész csatlakozott a Sötét elmék filmhez!

Nem csalás, nem ámítás, Mandy Moore és Amandla Stenberg után újabb ismert színésznő szállt be a Sötét elmék filmadaptációjába!

A szereplőgárda legújabb tagja az a Gwendoline Christie, akit a Trónok harca rajongók már jól ismerhetnek Brienne-ként, másrészt az új Csillagok háborújában is feltűnt - igaz, ott látni nem sokat látunk belőle.A hírek szerint ő lesz az egyik fejvadász, aki igyekszik elkapni a megszökött, különleges képességekkel rendelkező gyerekeket. Nem egy szimpatikus szerep, de már most érzem, hogy tökéletes lesz benne!

A történet egyébként nagyon érdekes - ha valaki esetleg még nem olvasta volna. Egy amolyan koncentrációs táboros X-Men sztori. A véleményemet ITT találjátok az első részről, addig is a fülszöveg:
Amikor Ruby a tiedik születésnapján felébredt, valami megváltozott. Olyan nyugtalanító dolog történt, hogy a szülei bezárják Rubyt a garázsba és a rendőrséget hívják. Olyasmi történt, aminek következményeként Thurmondba, a kormány brutális "rehabilitációs táborába" küldik. Túlélte a titokzatos betegséget, amelybe az amerikai gyerekek többsége belehalt, de mellékhatásként nála és másoknál is valami sokkal rosszabb tulajdonság fejlődött ki: félelmetes képesség, amelyet képtelenek uralni.
A tizenhat éves Ruby most a veszélyesek egyike.
Amikor az igazság kiderül, Ruby kis híján életét veszti Thurmondban. De sikerül elmenekülnie. Szökésben van és kétségbeesetten igyekszik eljutni a hozzá hasonló gyerekek egyetlen biztonságos menedékébe, az East River-hez. Csatlakozik a táborokból szökött gyerekek csoportjához. Bátor vezetőjük, Liam, nagyon odavan érte. Ám Ruby bármennyire is vonzódik hozzá, nem kockáztathatja, hogy közel kerüljön hozzá. Azok után, ami a szüleivel történt, semmiképpen.
Amikor elérik az East Rivert, kiderül, hogy semmi sem olyan, amilyennek látszik, legkevésbé a titokzatos vezető. Ám más erők is működésbe léptek; olyan emberek, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy Rubyt felhasználják a kormány elleni küzdelmükhöz. Ruby borzasztó választás elé kerül, amely könnyen azt jelentheti, hogy fel kell adnia egyetlen esélyét, hogy élni érdemes élete lehessen.

Nincsenek megjegyzések