Breaking News

Új előzetest kapott A szolgálólány meséje

Korábban már többször írtam A szolgálólány meséje adaptációról, annak ellenére, hogy nem ismerem a könyvet. De valószínűleg ami késik, nem múlik.Az biztos, hogy a sorozatba belenézek, már csak azért is, mert a szereposztás fergeteges, több általam kedvelt színész is szerepel benne, többek között Joseph Fiennes és Alexis Bledel.

Április 26-án debütál majd a Hulun, szóval már nem kell túl sokat várni, most pedig érkezett egy új előzetes hozzá. Nem lesz könnyű menet, az biztos:
A könyv fülszövege:

A ​​regény – egy orwelli ihletésű disztópia – egy jövőbeli, vallási fundamentalista államban játszódik, ahol a főhősnőt csupán azért tartják becsben, mert azon kevesek egyike, akinek termékenysége az atomerőművek által okozott sugárszennyezést követően is megmaradt. Az ultrakonzervatív Gileád Köztársaság – a jövő Amerikája? – szigorú törvények szerint él. A megmaradt kevéske termékeny nőnek átnevelő táborba kell vonulnia, hogy az ott beléjük vert regula szerint hozzák világra az uralkodó osztály gyermekeit. Fredének is csupán egy rendeltetése van az idősödő Serena Joy és pártvezér férje házánál: hogy megtermékenyüljön. Ha letér erről az útról, mint minden eltévelyedettet, őt is felakasztják a Falra, vagy kiűzik a Telepekre, hogy ott haljon meg sugárbetegségben. Ám egy ilyen elnyomó állam sem tudja elnyomni a vágyat – sem Fredéét, sem a két férfiét, akiktől a jövője függ… 

Nincsenek megjegyzések