Breaking News

3 újabb könyvről tudjuk, hogy Könyvmolyképzős lesz - new adult rajongók, örülhetünk!

Angelika valamilyen titkos forrással rendelkezik az ügynökségeknél, így újabb három könyvről derült ki, hogy a Könyvmolyképző csapott le a magyar jogokra.

A nagy sikerű Stage Dive után újabb zenés regény érkezik, a Cake: A Love Story, aminek a címe elég furcsa, viszont kint jó értékeléseket kapott, úgyhogy kíváncsi vagyok. 



Fülszöveg:

Jake McKallister talán rock sztár, de nem az a hagyományos fajta. Fiatal tiniként átélt egy elmondhatatlan bűncselekményt, ami miatt egy szabályos munkamániás vált belőle, és az egész életét azzal tölti, hogy próbáljon felejteni. Ha nem lenne a zene és az általa hozott felszabadulás, talán túl sem élte volna. A sikerkarrier könnyen jött neki. A személyes kapcsolatok annál kevésbé.
Amikor a beszédes, eleven főiskolai diákot, Casey Caldwellt párba osztották a híresen visszafogott rocksztár egy közös barát esküvőjén, fel volt készülve a legrosszabbra. Mégis milyen közös lehetne bennük? Ő folyamatosan jártatja a száját, a pasi meg magának való. A srác élete a zene, ő meg egy rendes hangot se tud kiénekelni. Neki boldog gyerekkora volt, a srácé viszont rémálmokkal teli - és ezt a sajtó sem felejtette el nyilvánosságra hozni.
Mégis, a nyilvánvaló különbségeik ellenére Jake és Casey valahogy egy hullámhosszra kerülnek, és a lány fénye kiegyensúlyozza a férfiban lévő sötétséget. Elég erős lesz a szerelmük ahhoz, hogy túlélje Jake tragikus múltját?

Elle Kennedy már amúgy is nagyon népszerű a kiadónál, Az üzlet első kiadása el is fogyott, és az újranyomásra várakozhatnak azok, akik még kíváncsiak rá. 

Így talán nem túlságosan meglepő, hogy a folytatásokon kívül más Kennedy regényt is hoz a Könyvmolyképző, bár a választás ettől még bátor. Ugyanis nem mást hoznak el nekünk, mint Sarina Bowen és Kennedy közös regényét, a Him-et, ami egy LMBT new adult regény - és már rengeteg jót hallottam róla, alig várom, hogy megjelenjen. 




A fülszöveg:

Nem ugyanabban a csapatban játszanak. Vagy mégis? 
Jamie Canning soha nem tudott rájönni, vajon hogyan veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, szabályszegő szobatársa egyszer csak ott hagyta, mindenféle magyarázat nélkül. És akkor mi van, ha dolgok kicsit elszabadultak a nyári hokitábor utolsó éjszakáján, még amikor 18 évesek voltak? Csak egy kis részeg bolondozás volt. Nem halt bele senki.
Ryan Wesley leginkább azt bánja az életében, hogy belekényszerítette a hetero barátját egy fogadásba, ami a kapcsolatuk határait feszegette. Most, hogy a fősulis csapataik egymással kerülnek szembe a nemzeti bajnokságban, végre esélye lesz, hogy bocsánatot kérjen. De elég csak egyetlen pillantás régi szerelmére, hogy még inkább vágyjon rá, mint valaha.
Jamie sokat várt a válaszokra, de csak egy kérdést kap - egyetlen éjszakányi szex tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi van hat hétnyivel? Amikor Jamie mellett Wesley is megjelenik, hogy a nyári táborban edzősködjön, Jamie sok mindenre rájön régi barátjával kapcsolatban... és egy nagy dologra saját magáról is.


És ezzel még mindig nincs vége, a harmadik könyvnek is a romantikus lelkűek örülhetnek, igaz, ez némileg sötétebbnek ígérkezik, így nem kizárt, hogy nem a Rubin Pöttyös sorozatban, hanem a Rázós Könyvek között köt ki. Ez L.J. Shen Sparrowja. 



Fülszöveg: 

Troy Brennan
Minden déli Bostonban ismeri a nevét. Egy halott gengszter gyereke. Szívtipró acélkék szemekkel. A "Javító", aki képes magasra emelni vagy mélybe taszítani ebben a városban. 
Ó, és most már a férjem.

Sparrow Raynes

Ez vagyok én. Senki sem emlékezett a nevemre, amíg be nem trappolt az életembe.
De aztán sarokba szorított.
Elrabolt. 
És megölt minden reményt, hogy elmeneküljek a helyről, ahol felnőttünk.
Egyszerűen szólva Troy Brennan megnyeste a szárnyaimat.
Vannak álmaim, nagyok, de kétlem, hogy hagyná, hogy valaha is a megvalósítsam őket. Fogalmam sincs, miért döntött úgy, hogy feleségül vesz. De annyit tudok: felidegesíteni őt biztosan nem segít rajtam. Egyáltalán nem. 

2 megjegyzés: