Breaking News

Leleplezték az új Egy ropi naplója rész címét és borítóját!

Az Amulet Books ünnepélyes keretek között leplezte le Jeff Kinney bestseller sorozata, az Egy ropi naplója újabb kötetének borítóját. 

A leleplezést a New York-i Carnagie Hallban tartották egy sajtótájékoztató részeként, és a sajtón kívül helyi iskolások is jelen voltak, illetve a rajongók élőben közvetítették az eseményeket, hogy az egész világ láthassa. 

Az esemény most azért is lett ilyen nagyszabású, mert nem csupán a 12. könyv címét és borítóját leplezték le, hanem az első könyv megjelenésének 10. évfordulós ünneplését is ez indította el. 

Na de visszatérve az új részre, a cím Diary of a Wimpy Kid: The Getaway, vagy valami olyasmi, hogy Egy ropi naplója: A szökés. A könyv egyébként nem csak Amerikában jelenik meg november 7-én, hanem még másik 21 országban is. 

Mostanáig több, mint 180 millió könyvet adtak el a sorozatból! Így hát nem csoda, hogy a széria a legjobban kereső írók dobogójára repítette Kinney-t.

Nem csak ennek a kötetnek a megjelenését várhatják azonban a Ropi rajongók, ugyanis május 19-én debütál az új Ropi film is, erről részleteket ITT és ITT olvashattok.

Nálunk legutóbb az Egy ropi filmes naplója jelent meg, amit én fordítottam. 😀

Nincsenek megjegyzések