Breaking News

Készül a Maybe Someday folytatása? - Vajon min dolgozik Colleen Hoover?

Colleen Hoover honlapján egy igazán érdekes információra bukkanhat az ember, ha az About Me részt megnyitja.

Itt egy egyszerű bemutatkozást sejtene az ember, csakhogy Colleen oldalán ennél többet találni: egy rövid leírást arról, min dolgozik. 



Csakhogy van itt meglepő fordulat. Az, hogy októberben érkezik a következő regénye, a Without Merit, már nem titok. De az utána következő mondat annál inkább megragadhatja a figyelmünket: 



Colleen jelenleg egy korábbi regény izgalmas folytatásán* dolgozik, amit még nem jelentett be, a megjelenés 2018 elejére várható.
* valójában nem állítja, hogy folytatása, csupán azt, hogy újra "meglátogatja" a regény világát


A rajongók persze rögtön izgatottan találgatni kezdték, vajon miről lehet szó. A legtöbben emlékeznek rá, hogy Colleen korábban Griffin Petersonnal, a regény zeneszerzőjével beszélt egy esetleges folytatásról, így úgy gondolják, a Maybe Someday újabb részéről lehet szó. 

De azért akadnak más tippek is. Az Ugly Love filmet jelenleg 2018 végére ígérik (azért ezt én erős fenntartásokkal kezelném), sokan azt sejtik, hogy ennek örömére érkezhet hozzá egy új kötet.

Mások még a Confess lázában égnek, és arra tippelnek, a nem is olyan régen bemutatott sorozat ihlette meg újra az írónőt, hogy visszatérjen a szereplőkhöz. 

Nos, akármiről is van szó, én izgatottan várom a fejleményeket. Gyakorlatilag bármelyik fenti tipp megvalósulásának örülnék. Ti mit szeretnétek?

Nincsenek megjegyzések