Breaking News

Tovább csúszik Az útvesztő harmadik filmje

A 20th Century Fox a hétvégén több változást is bejelentett a premierdátumaikat illetően. Változott a Deadpool (2018. június 29. helyett június 1.), az X-Men spin-off, a New Mutants (2018. március 2. helyett április 13.) filmek premieridőpontja, de a könyvrajongók számára leginkább Az útvesztő újabb csúszása lehet fájdalmas.



Úgy tűnik, Az útvesztőnek ezt a részét kicsit az ág is húzza, hiszen egyszer már jó sokat csúszott, mivel Dylan O'Brien komoly sérülése miatt az egész forgatást csúsztatni kellett, ami azt jelentette, hogy újra időpontot kellett egyeztetni minden érintett színésszel - már persze azutánra, hogy Dylan felgyógyult. Aztán a Halálkúra forgatása márciusban végre elkezdődött.

Valószínűleg nem a forgatás csúszása lehet az ok arra, hogy nagyjából még egy hónappal tovább kell majd várni a filmre: 2018. január 12-ről február 9-re csúszott a premier dátuma. 

Az ok valószínűleg az, hogy be akarnak szállni a Valentin-napi mozis küzdelembe, és azoknak a pénztárcáját megcélozni, akiknek túl sok az édes-habos romantikából, és inkább egy akciódúsabb mozira ülnének be. Végtére is Az útvesztő a pár mindkét tagjának szolgálhat csemegével: a YA-rajongó fiatal lányok, nők nagy eséllyel ismerik a könyveket, és ott van Dylan O'Brien, a pasik meg csak szívesebben ülnek be erre, mint a legújabb romantikus filmre. 

Ezzel együtt azért elég erős lesz a konkurencia: erre a hétre érkezik ugyanis A szürke ötven árnyalata sorozat utolsó darabja, A szabadság ötven árnyalata, és egy egyelőre cím nélküli Warner animációs film is.

Nincsenek megjegyzések