Breaking News

Megvan az új Narnia film rendezője!

Korábban már írtam róla, hogy érkezik a Narnia reboot. De nem elölről kezdik a sorozatot, hanem a hatodik könyv, Az ezüsttrón filmváltozatát készítik el - másik stúdiónál, másik stábbal és más szereplőgárdával. Erről részletesebben a korábbi bejegyzésben olvashattok.


Aztán volt egy kis csend a projekt körül, most azonban a Variety tudni véli, hogy Az ezüstrón megtalálta a rendezőjét!



Ő pedig nem más, mint Joe Johnston, aki például az eredeti Jumanjit és az első Amerika kapitányt is rendezte! De az ő nevéhez fűződik a Jurassic Park 3. és a Hidalgo is. 

Most újra kezdődhet a várakozás, bár talán most már lesz is valami...

A könyv fülszövege:

Narnia… ahol az óriások szabadon kószálnak… ahol gonosz varázslat és bűbáj uralkodik. Zord, hideg télben indul útnak két embergyerek, s egy különös lápi lény. Nincs senki Narniában, aki a segítségükre sietne, a király messzi vizekre hajózott, s egy gonosz kígyó az összes bátor szívű lovagot elpusztította már.
Elmondhatatlan veszélyeken és sötét, mély barlangokon át tör előre a barátok maroknyi, nemes csapata, kiknek egyetlen célja a fogságban tartott herceg kiszabadítása. De vajon hol találnak rá? A föld felett? A föld alatt? Eljutnak Lennvilágba is, ahol a gonosz a leggyönyörűbb és leghalálosabb arcát mutatja meg.

Nincsenek megjegyzések