Breaking News

Május végén jön Kelly Oram új könyve, az Sz mint szűz

Május 1-jére a Móra igazán szuper hírt tartogatott: a hónap végére érkezik egy újabb LOL kötet, egy ismerős kedvenctől, Kelly Oramtól. 

Kelly Oram az én szívembe már belopta magát, a Szívzűrterápia strébereknek és a Cinder és Ella is nagyon kedvencem lett. A V is for Virginnel is szemeztem már, így nagyon örülök a hírnek, hogy érkezik végre magyarul is!A kötet május végén jelenik majd meg, Sz mint szűz címen. Bár borítót egyelőre nem kaptunk, fülszöveget már igen!

Íme:

,,Szűznek lenni szívás. Valerie-t eddig is sokan hülyének nézték, amiért a házasságig várni akar a szexszel, az viszont már nagyon gáz, hogy emiatt a pasija szakít vele, Val nyilvános kiborulása pedig felkerül a YouTube-ra. De a lány kitart az elvei mellett, és ha már úgyis milliók röhögnek rajta, elindítja a „V mint vigyázz a szüzességedre!”-kampányt, ami pillanatok alatt országos méretűre nő. A szívdöglesztő rocksztár, Kyle Hamilton is hall Valerie fogadalmáról, és mindent elkövet, hogy a lány khm… meggondolja magát. Ellenállni ,,Az év legszexibb pasijá"-nak, amikor hódító üzemmódba kapcsol? Sok sikert, Szűz Val!" 

Nincsenek megjegyzések