Május végén jön Kelly Oram új könyve, az Sz mint szűz

Május 1-jére a Móra igazán szuper hírt tartogatott: a hónap végére érkezik egy újabb LOL kötet, egy ismerős kedvenctől, Kelly Oramtól. 

Kelly Oram az én szívembe már belopta magát, a Szívzűrterápia strébereknek és a Cinder és Ella is nagyon kedvencem lett. A V is for Virginnel is szemeztem már, így nagyon örülök a hírnek, hogy érkezik végre magyarul is!A kötet május végén jelenik majd meg, Sz mint szűz címen. Bár borítót egyelőre nem kaptunk, fülszöveget már igen!

Íme:

,,Szűznek lenni szívás. Valerie-t eddig is sokan hülyének nézték, amiért a házasságig várni akar a szexszel, az viszont már nagyon gáz, hogy emiatt a pasija szakít vele, Val nyilvános kiborulása pedig felkerül a YouTube-ra. De a lány kitart az elvei mellett, és ha már úgyis milliók röhögnek rajta, elindítja a „V mint vigyázz a szüzességedre!”-kampányt, ami pillanatok alatt országos méretűre nő. A szívdöglesztő rocksztár, Kyle Hamilton is hall Valerie fogadalmáról, és mindent elkövet, hogy a lány khm… meggondolja magát. Ellenállni ,,Az év legszexibb pasijá"-nak, amikor hódító üzemmódba kapcsol? Sok sikert, Szűz Val!" 
Május végén jön Kelly Oram új könyve, az Sz mint szűz Május végén jön Kelly Oram új könyve, az Sz mint szűz Reviewed by Deszy on 5/02/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.