Breaking News

Tom Felton (és 3 másik színész) is szerepel majd a Hamlet spin-offban

Korábban már írtam róla, hogy készül egy újabb Hamlet feldolgozás, ám ezúttal Opheliával a főszerepben! Amikor ezt megírtam, már tudtuk azt is, hogy az Ophelia címszerepében a Star Wars sztárját, Daisy Ridley-t láthatjuk majd, Naomi Watts pedig Hamlet anyját, Gertrude-ot alakítja majd. 

Azóta azonban újabb castinghírek futottak be!

Úgy tűnik, a nagy franchise-ok találkozója lesz ez, ugyanis a Star Wars mellett egy Harry Potter sztár is feltűnik a filmben, méghozzá Tom Felton! Ő alakíthatja majd Laertest (ha esetleg kimaradt a Hamlet, ő Ophelia testvére). 

Rajta kívül három másik szereplőről is lehullt egyébként a lepel. Clive Owen lesz Claudius, Devon Terrell Horatio. No és persze hiába más a főszereplő, egy Hamletre akkor is szükség van, ő lesz George MacKay - hardcore adaptációrajongóknak a Majd újra lesz nyár filmből lehet ismerős. A Deadline információi szerint a forgatás még ebben a hónapban elkezdődik Prágában. 

Egyébként nem csak azért számít adaptációnak a film, mert a Hamletet veszi alapul, sőt! Valójában Lisa M. Klein ugyanilyen című YA történetének adaptációja lesz.

1 megjegyzés:

  1. Érdekesnek tűnik!

    Nem szeretnék kötözködni, de Gertrude nem Ophelia, hanem Hamlet édesanyja.

    VálaszTörlés