Breaking News

Négy(!!!) spin-off sorozatot kaphat a Trónok harca

Nem csalás, nem ámítás, nem kamu, teljesen komoly. 

Régóta lóg már a levegőben, hogy a Trónok harcához készülhetne spin-off, mint ahogy kiegészítő történetek is íródtak hozzá. És ez persze még aktuálisabb kérdéssé vált most, hogy közeleg a sorozat vége. 



És úgy tűnik, most már tényleg meg is történik, mert a csatorna mindenképp szeretné folytatni valamilyen formában az eddigi legsikeresebb sorozatát. Egyébként ezzel más szempontból is történelmet írna a Trónok harca, ugyanis ez lenne az első olyan HBO sorozat, ami ilyen folytatás-sorozatot kap.

A sztorik kapcsán semmit nem árultak el, csak annyit, hogy négy ismert filmes dolgozik rajtuk, George R.R. Martinnal közösen: Max Borenstein (Kong: Skull Island, Fox’s Minority Report); Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class); Brian Helgeland (Lovagregény, L.A. Confidential) és Carly Wray (Mad Men).

Annyit tudunk, hogy a hírek szerint Martin világának különböző időszakait fedeznék fel a sorozatok, és elválik, melyik(ek) kap(nak) ténylegesen zöld utat.

David Benioff és Dan Weiss, a Trónok harca felelősei korábban már azt nyilatkozták, ha lesz is ilyen folytatás, ők nem szeretnének aktívan belefolyni, most azonban úgy tűni, executive producerekként érintettek lesznek, és segítik majd az új sorozatokat a tapasztalataikkal.

Nincsenek megjegyzések