Breaking News

Érkezik A Jók és Rosszak Iskolája-sorozat zárókötete!

A Twister ma ilyen bejelentős napot tart: az előbb írtam A kárhozottról, most pedig itt az újabb hír, ez már egy régi jó ismerőssel kapcsolatban: jön A Jók és Rosszak Iskolája következő kötete, a Jótett helyébe!

Ahogy A kárhozott, ez is június 13-ra várható. Persze a zárókötet most már relatív, hiszen az eredeti sorozatnak valóban ez a zárókötete, de ahogy megírtam, érkezik az újabb trilógia

Akárhogy is, mi most foglalkozzunk ezzel a kötettel!

Fülszöveg:

Sophie ​és Agatha a múlttal és a jelennel egyszerre csatázik azért, hogy történetüknek tökéletes vége lehessen. 
Az egykori legjobb barátnők – most ellenségek – azt hitték, történetük véget ért, amikor útjaik szétváltak. Agatha visszakerült Gavaldon városába Tedrosszal, míg Sophie az iskolában maradt a szép fiatalemberrel, aki egykor az Iskolamester volt. 
Ám ahogy berendezkednek új életükben, történetük elkezdi újraírni magát… és nem csak az ő történetük. A két lány távol van egymástól, közben a Gonosz átvette az uralmat, és a múlt galádjai erős bosszúvággyal élednek fel. Nemcsak második esélyt akarnak meséiknek, hanem át akarják formálni a Jó és Rossz régi világát egy olyan új uralommá, amelynek királynője Sophie. A Gonosz halálos hatalomátvételének útjában csak Agatha és Tedros áll, akik azt akarják, hogy végre tényleg boldogan éljenek, míg meg nem halnak. 
Soman Chainani regénye fordulatos, kalandos, nevettető, romantikus történet, rengeteg meglepő mesei fordulattal és bonyodalommal. A Jók és Rosszak Iskolája-sorozat remek befejező kötete.

Nincsenek megjegyzések