Breaking News

Hannah Baker is visszatér a 13 okom volt 2. évadára?

Habár hivatalosan még nem erősítették még, nagyon úgy tűnik, már dolgoznak a 13 okom volt sorozat második évadán.

Ez persze rengeteg kérdést vet fel: egyrészt Hannah már elmesélte a történetét, a kazetták végére értünk, így akárhogy akarják is folytatni a sorozatot, az alapötlet már nem fog tudni visszatérni ebben a formában. (Hacsak mondjuk nem Alex kazettáit fogjuk végighallgatni.) Másrészt hiányzik a könyves alap is - igaz, már az első évadban is sok olyan dolog volt, ami a könyvben nem kapott helyet. 



A második évad hírére sokan feltételezték, hogy Hannah nélkül mennek majd tovább a dolgok, és a fókuszba a többi szereplő kerül, hiszen lezáratlan szálak is itt maradtak. 

Csakhogy a napokban Brian Yorkey, a sorozat felelőse a következőket nyilatkozta a The Hollywood Reporternek: "A show egyik nélkülözhetetlen alapeleme a múlt és a jelen összefonódása. Hannah története még nem ért véget. Szerves része mindannak, ami a történet következő fejezete, akármi legyen is az, és még mindig ő áll a középpontban."

Ez vajon tényleg azt jelenti, hogy Hannah is visszatér? 

De vajon hogyan? A halálához vezető dolgokat már elmesélte. Lehetséges, hogy ezúttal majd más szemszögekből láthatjuk a karakterét új jelenetekben?

A könyv szerzője, Jay Asher korábban elárulta, hogy a regény eredeti lezárásában kiderült volna, hogy Hannah valójában él, ám ettől a csavartól a sorozatban már nem kell tartani, hiszen itt megmutatták, hogyan vetett véget ez életének Hannah - látjuk meghalni. 

Szerintetek hogyan akarják folytatni a sorozatot?

Nincsenek megjegyzések