Érkezik az Edenbrooke kiegészítő kötete és itt a fülszöveg!

Azt hiszem, sokan vannak olyanok, mint én, akik első olvasásra beleszerettek az Edenbrooke-ba. Bűbájos az egész, szeretni valóak a szereplők, ha választanom kellene könyvet, amit kényszeresen ölelgetnék, akkor ez lenne az. (Az Edenbrooke értékelésemet itt olvashatjátok.)

Arról is írtam már korábban, hogy az egyik karácsonyra az írónő szuper meglepetéssel készült: megírta Philip történetét! Bizony, bizony, itt a lehetőség, hogy megismerjük az Edenbrooke-ot a másik szemszögből is! A Könyvmolyképző pedig szerencsére elhozza nekünk magyarul is, és már fel is került a webáruházba!

Én már alig várom!Hivatalos magyar fülszöveg:

Philip Wyndham sohasem irigyelte a bátyját, Edenbrooke leendő örökösét. Inkább lenne a maga szerencséjének a kovácsa, mint hogy a cím és a rang szabta korlátok között éljen. De amikor a bátyja váratlanul meghal, Philip élete is fenekestül felfordul, mivel a körülmények azt követelik tőle, hogy feladja addigi életét. Philip felölti új szerepét, és London legkörülrajongottabb agglegényeként a berzenkedés, az unalom és a düh fogságában vergődik. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, mert egy este a sors egy fogadóba vezeti, ahol hősünk megismeri a páratlan Marianne Daventryt.
Érkezik az Edenbrooke kiegészítő kötete és itt a fülszöveg! Érkezik az Edenbrooke kiegészítő kötete és itt a fülszöveg! Reviewed by Deszy on 10/14/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.