Breaking News

Saját borítóval érkezik magyarul az utolsó Stage Dive kötet

A tegnapi borítóleleplezésről ugyan kissé lemaradtam, de azért hozom az új Stage Dive kötet, a Deep borítóját. 

Az új borító a kiadó sajátja, hangulatában viszont szerintem egész jól passzol az eddigi kötetekhez.
„A legeslegnagyobb kedvenc rocksztáros sorozatom, A Stage Dive nagyon klassz!” – Maryse’s Book Blog
Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie…
Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.
Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és szexis Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?
„Csodálatos, hogy Kylie Scott úgy teremt gyöngéd és őszinte légkört, hogy közben megőrzi a rá oly jellemző játékosságot.” – PUBLISHER’S WEEKLY


A szerzőről


Kylie Scott New York Times és USA Today bestsellerszerző. 2013-ban Ausztráliában az év romantikus regény-írójának választották. Könyveit számos nyelvre lefordították. Gyermekkora óta nagy rajongója a romantikus regényeknek, a rock and rollnak és a B-kategóriás horrorfilmeknek. Queenslandben él férjével és két gyermekével. Rengeteget olvas, ír, és nagyon sokat lóg a neten.

1 megjegyzés: