Breaking News

Megérkezett a Lord of Shadows magyar borítója!

Eljött ez a pillanat is: feltöltötte a Könyvmolyképző a webáruházába a Lord of Shadows-t, azaz a Gonosz fortélyok sorozat második részét!

A kötet magyarul az Árnyak ura címet kapta, és ahogy korábban már írtam, újra Kamper Gergely a fordító! És már itt a magyar borító is!A hivatalos magyar fülszöveg:

A napos Los Angeles igazán sötét hely is tud lenni.
Emma Carstairs végre megbosszulta a szülei halálát. Azt hitte, békében élhet, mégsem tud megnyugodni. Hiába vágyakozik Julian után, meg kell védenie őt a parabataiok közötti szerelem rettenetes következményeitől, ezért inkább a fiú bátyjával, Markkal jár. Mark azonban öt évet töltött a tündérek között – vajon lehet-e még belőle valaha igazi árnyvadász?
Tündérföldén sincsen nyugalom. Az ellentündérek királya belefáradt a hidegbékébe, és többé nem hajlandó úgy ugrálni, ahogy az árnyvadászok fütyülnek. A tündérkirálynővel kötött alku és a Klávé törvényei között egyensúlyozva Emmának, Juliannek és Marknak meg kell találnia a módját, hogy megvédjék mindazt, ami kedves a szívüknek, még mielőtt túl késő lenne.
Gazdagítsd az élményeidet!

1 megjegyzés: