Breaking News

Extra hosszú lesz az Outlander következő része!

Akik követik az Outlander sorozatot és/vagy olvasták a könyvet, azok tudhatják, hogy a következő epizód sorsdöntő lesz Claire és Jamie kapcsolatát illetően. Eljön az a pillanat, amire jó régen vártunk már. Nem lövöm le a poént, nem kell félni, de aki tudja, az tudja, mire gondolok, a következő rész teaserét is megosztottam már. 

A készítők pedig aztán tényleg nem akarnak csalódást okozni a rajongóknak. Az A. Malcolm címet viselő epizód, az a bizonyos nyomdás, extra hosszú lesz!



Az Entertainment Weekly információi szerint a szokásos kb. 60 perc helyett majdnem negyed órával hosszabb, 74 perces epizódot kapunk. Emellett a Starz biztosra megy, és tart egy 5 részes maratont az A. Malcolm előtt, így aki esetleg lemaradt Amerikában, lesz lehetősége pótolni a harmadik évad elejét a nagy pillanat előtt.

Bevallom, én bőven-bőven le vagyok maradva, de ez még engem is érdekel annyira, hogy szerintem még a részek pótlását se fogom kivárni - úgyis olvastam a könyvet, tudom, mi történt, itt meg az érdekel, hogy valósítják meg.

Nincsenek megjegyzések