Breaking News

Újabb információkat tudtunk meg az új Árnyvadász novellasorozatról

Már megírtam a szuper hírt, hogy Cassandra Clare újabb barátnőivel közösen írt novellasorozattal jelentkezik. Az akkori részleteket elolvashatjátok abban a bejegyzésben, most csak az új híreket hozom. 

Cassandra Clare hírleveléből most elég sok újdonság kiderült ugyanis. Egyrészt megkaptuk a sorozat beharangozó képének teljes változatát. A posztert Davood Diba készítette. 


És akkor következzen a hosszabb leírás, amivel Cassie meglepett minket:

Az Árnypiac a tündérek, vérfarkasok, boszorkánymesterek és vámpírok találkozási pontja. Alvilágiak gyűjtőhelye, akik adnak és vesznek mindenféle mágikus tárgyat, sötét alkukat kötnek és titkokat suttognak, amikről nem akarják, hogy a Nephilimek fülébe jussanak. De két évszázadon keresztül a Csontvárosból, az Árnyvadászok szívéből is akadt egy rendszeres látogatója az Árnypiacoknak. Néma Testvérként Zakariás testvér megesküdött, hogy betartja és őrzi a Nephilimek törvényeit. De egyszer régen egy Jem Carstairs nevű Árnyvadász volt, a szerelme pedig, akkor és most örökké, Tessa Gray, a boszorkánymester.
Kövesd Te is Zakariás testvért, és ismerd meg az Árnyvadász sötét alkuinak és ünnepeinek sorát, Anna Lightwood első románcát, Matthew Fairchild legnagyobb bűnét és azt, hogyan keveredett bele a világháborúba Tessa Gray. Valentine Morgenstern lelket vásárol a piacon, a fiatal Jace Wayland lelke pedig menedékre lel. A piac rejt egy elveszett örököst és egy imádott szellemet, és senki sem menthet meg, ha már egyszer elajándékoztad a szíved. Még Zakariás testvér sem.

Cassie új kiírása szerint az első novella nem márciusban, hanem áprilisban érkezik, a címe pedig Son of the Dawn, vagyis Hajnalfia lesz. 

Nincsenek megjegyzések