Breaking News

Cover Reveal - Colleen Hoover: Confess - Vallomás

A Confesst már volt szerencsém olvasni angolul, és a belőle készült sorozat is láttam, így bátran merem mondani: olvasnotok kell!

Szenzációs történet, és nem csak a romantika vonalán - kifejezetten élveztem, ahogy a sorsról mesélt az írónő, és kreatívan beleszőtte a művészetet. Na de ez nem értékelés, hanem borítóleleplezés. És jelentem: a kiadó megszerezte a sorozatos borítót, így nálunk rögtön azzal érkezik a kötet. Én meg ennek nagyon örülök. Az a páros! *-*

Fülszöveg:


Mi mindent érdemes kockára tenni a szerelemért?.

Auburn Reed huszonegy éves korára már mindent elveszített, ami valaha fontos volt neki. A lány azért küzd, hogy újra felépítse romba dőlt életét, így csakis kitűzött céljaira összpontosít, és nem engedheti meg magának a hibákat. De amikor munkát keresve belép egy dallasi műterembe, váratlanul éri az erős vonzalom, ami elfogja az ott dolgozó titokzatos művész, Owen Gentry iránt.
Most az egyszer Auburn mer kockáztatni, és a szívére hallgat, ám hamarosan felfedezi, hogy Owen súlyos titkot rejteget. Múltjának árnya tönkretehet mindent, ami fontos Auburn számára, és a lány egyedül úgy teheti sínre az életét, ha kizárja belőle a fiút.
Ahhoz, hogy megmentse a kapcsolatukat, Owennek nincs más dolga, csak vallomást tenni. Ám ebben az esetben a vallomás sokkal ártalmasabb lehet, mint maga a bűn.

A csodálatos és kivételes stílusú Colleen Hoover egy újabb mélyen megható történetet mesél arról, hogy az igaz szerelem és a család olyan köteléket jelent, amit semmi sem szakíthat el.A szerzőről:
A New York Times sikerlistáját meghódító Colleen Hoover többek között a Szívcsapás, a Visszavonuló, az Ez a lány, a Reménytelen, a Reményvesztett, a Helló, Hamupipőke!, az Egy nap talán, valamint a Soha, de soha szerzője. Texasban él a férjével és három fiukkal. Honlapja a colleenhoover.com címen érhető el.

Nincsenek megjegyzések