Breaking News

Cover Reveal - Trisha Ashley: Karácsonyi szerelem

Nem is olyan régen lepleztük le az első Könyvmolyképzős Trisha Ashley kötet borítóját, és most itt a következő! Ráadásul ez egy karácsonyi történet, úgyhogy én már el is határoztam, hogy tök jó lesz a karácsonyi hangulatom megalapozásához - más kérdés, hogy nagy eséllyel jóval karácsony előtt fogom olvasni.

A borító stílusában követi elődjét, viszont ezen mindenféle karácsonyi növényt láthatunk: mikulásvirágot, magyalt, fagyöngyöt... a rózsát viszont nem nagyon tudom hova tenni, nem is karácsonyi, és a piros-arany-zöld karácsonyi színvilágból is kilóg. 

Fülszöveg:


Közeleg a karácsony

A karácsony mindig is szomorú időszak volt a fiatal özvegy, Holly Brown számára. Ezért amikor felkérik, hogy vigyázzon egy mindentől távol eső házra a lancashire-i lápvidéken, nem képes visszautasítani az ajánlatot, mivel ez tökéletes ürügy arra, hogy megfeledkezhessen az ünnepről. A ház tulajdonosa, Jude Martland szintén távol akarja tartani magát a családi karácsonytól, mivel a legutóbbi alkalommal az öccse megszökött a menyasszonyával. Ám amikor arra kényszerül, hogy váratlanul hazatérjen, azt látja, hogy minden a feje tetejére állt, és úgy tűnik, Holly van az események középpontjában. Amikor pedig a hófúvás elzárja az utakat, senki nem szökhet el. A kénytelen összezártságban Holly és Jude sokkal többet kapnak az ünneptől, mint amire számítottak – és ezt a karácsonyt soha nem fogják elfelejteni!

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<
A szerzőről:


Trisha Ashley könnyed, szórakoztató, romantikus regényeket ír. Legutóbbi regénye, az A Christmas Cracker immár nyolcadszorra szerepel a The Sunday Times top tíz bestsellere között. Könyveit eddig kétszer jelölték Melissa Nathan-díjra , a Minde n nő önmagáért című művét pedig az olvasók választották be az elmúlt ötven év három legjobb romantikus könyve közé.
Ashley St. Helensben született, Nyugat-Lancashire-ben, és hiszi, hogy a nehéz helyzetekben mutatott jellegzetes lancashire-i sötét humora a walesi nagymamájától örökölt, kelta kreatív hajlamaival keresztezve teszik azzá, aki.
Öt regénye a vidéki Nyugat-Lancashire-ben, három pedig Walesben játszódik. Gyakran foglalkozik azzal a három fontos dologgal, amik az ő életében is jelentős szerepet játszanak: az étellel, a virágokkal és a barátsággal. Regényei végén ínycsiklandó receptekkel ajándékozza meg az olvasóit.
Jelenleg Észak-Walesben él egy nem túl megbízható múzsa és egy neurotikus border collie társaságában, akit a fia sózott rá.
Alapító tagja az NW Novelistas Inknek, egy tizenkét íróból álló csoportnak. Többen közülük sikerkönyvek szerzői, és rendszeresen találkoznak Észak-Walesben. Ezenkívül régóta tagja az angol Írószövetségnek valamint az Irodalmi Wales társaságnak .
Trishának saját weboldala van: www.trishaashley.com, ahol többet is megtudhatsz róla, feliratkozhatsz a hírlevelére és megnézheted könyveinek teljes listáját. Twitteren is megtalálható @trishaashley név alatt.

Nincsenek megjegyzések