Breaking News

Hivatalos: érkezik az új Árnyvadász novellasorozat Jemmel (többek között)!

Korábban már írtam róla, hogy újabb novellasorozatra számíthatunk Cassandra Clare-től, ám első körben egy The Last Hours felvezető szériáról beszélt. Úgy tűnik, a trilógia csúszásával kicsit jegelték ezeket a novellákat is, és egy másik sorozat került előtérbe. 



A múltkor Cassie már meglebegtetett egy új projektet, amiről írtam is. Akkor csak egy képet és egy címet kaptunk, most azonban az írónő brit kiadója lerántotta a leplet a projektről. 

A leírás alapján a Ghosts of the Shadow Market (Az árnypiac szellemei) sorozatot Maureen Johnsonnal, Robin Wassermannal, Sarah Rees Brennannal és Kelly Linkkel közösen írta. Ebben tehát hasonlít az eddigi két Árnyvadász novellasorozatra, a Bane krónikákra és a Történetek az Árnyvadász Akadémiáról szériára, a különbség annyi, hogy még több író barátnőjét vette be a projektbe. 

A sorozat tíz novellából áll majd, szintén az eddigiekhez hasonlóan, azonban a megjelenés kicsit másként lesz most: az első nyolc novella megjelenik ebook formátumban, 2018 márciusától havonta, az utolsó két rész azonban csak nyomtatva lesz elérhető, az előzőekkel közös kötetben, ami 2019-ben jelenik majd meg. 

A történetek középpontjában az Árnyvadász világ árnypiacai állnak majd, mindegyik novella egy-egy szereplőre koncentrál majd. A közös pont viszont Jem Carstairs lesz, aki mindegyik epizódban feltűnik majd.

1 megjegyzés: