Breaking News

Rejtélyes meglepetést ígér a Könyvmolyképző

A Vörös Pöttyös oldalon tegnap debütált egy érdekes bejegyzés, ami mindenképp valami jót ígér. 

Túl sok nem derült ki a bejegyzésből, de ahogy mondani szokták, egy kép többet mond minden szónál. A kép az alábbi volt:



A képen egy dobozt láthatunk, amiből rengeteg szívecske száll a levegőbe. A stílusa a Könyvmolyképzőé, így várhatóan valami saját dologról van szó - nézzétek csak a feliratot, pont olyan betűtípussal készült, mint általában a Könyvmolyképző meglepetései. 

A feliratot is érdemes figyelni: Reader Surprise, vagyis olvasói meglepetés. Nos, a meglepetés már így is garantált, ugyanis nem volt elég az első rejtélyes bejegyzés, azóta egy újabb id debütált.

Így eddig az alábbi kulcsokat kaptuk:

Ez a kép ígér valami nagyszerűt!
Szerinted mit? :)

A jelszó: Reader Surprise!
Szerinted mi készülődik? :)

Visszatérve a meglepetésre, nekem valahogy a Kinder Surprise jutott róla eszembe. És ha ebből indulunk ki, előre várom, mi lesz majd a dobozban.

A kommentek között elkezdték firtatni, vajon a Book A Sloth Club következő könyve lesz-e KMK-s, mire a válasz a következő volt: "langyos"

Könyvmolyképzős subsripction box? Akárhonnan érkezik is, engem írjanak fel. :D 

1 megjegyzés:

  1. Nem tudok nem arra gondolni, hogy valamilyen BSC copy lesz ez a doboz. Annyi biztos, hogy bomba jó stratégia, de nekem cseppet sem tetsző lenne a kmk részéről, ha ilyen könyves meglepis havi dobozt csinálnának. Ugyebár ha ez lenne a helyzet, akkor hagyták, hogy a BSC elvégezze az összes promóciós munkát, szépen megetették a néppel a doboz gondolatát, próbadobozokat küldtek ki stb. Meg kell hagyni úgy lényegesen olcsóbb, ha kihasználják a másik marketingjét, de szerintem nem elegáns. Kíváncsi leszek végül mit hoznak ki belőle, aztán ne nekem legyen igazam az összeesküvés elméletemmel. Meg azt is remélem, hogy jobbat ki tudnak találni, mint a rémes ízű csoki és a nem túl szép könyvjelzők. Lehet tudni valamit arról, hogy mikor derül ki több erről?

    VálaszTörlés