Breaking News

AliExpress percek - Black Friday

Arra gondoltam, indítunk egy új rovatot, amiben időnként olyan könyves termékekből szemezgetek, amiket AliExpressen találtam, és kecsegtetőnek tűnnek.

Tudom, hogy a rengeteg termék között nagyon könnyű elveszni, és időnként már azt sem tudja az ember, hogyan keressen rá arra, amit szeretne. 

Úgyhogy időnként összeszedek majd néhány olcsó, de jónak tűnő dolgot, amit a könyves rajongók joggal akarhatnak a polcukon/szekrényükben tudni.

És mikor máskor lehetne jobb alkalom az új rovat indulásához, mint a Black Friday?


Könyves notesz



Ez a cuki, könyv alakú, ragadós notesz 0,89 $-ért kapható ITT.


Dobby szabad manó zokni



1,7 $ körmyékén kapható ITT ez a nagyon cuki Harry Potteres zokni, aminek a talpán a Mester zoknit adott Dobbynak - Dobby szabad felirat olvasható. 


Harry Potter zenedoboz




4,41$-ért kapható ez a Harry Potter zenedoboz, ami többféle HP motívumot is kapott, mint látható - fent Tekergők térképe, elöl Always felirat Halál ereklyéi szimbólummal, a látható oldalán Roxfort címerrel. Ugyanitt egyébként Karib-tenger kalózai és Trónok harca zenedoboz is kapható ugyanennyiért.


Könyvjelző




A Black Friday akció keretében most -35% kedvezménnyel kaphatóak ezek a gyönyörű könyvjelzők, de a teljes áruk is csak 1,31$ ITT.


Harry Potter notesz és penna toll




Ezen a linken több HP rajongók számára érdekes tárgyat találni. A képen látható pennás toll 1,79$, a notesz egy másfajta pennával 8,99$.


Könyves Washi Tape




Mindenkinek, aki valamilyen naplóhoz, jegyzethez, emlékkönyvhöz, füzethez keres könyves díszítőelemet, ez a nagyon tuti ajándék. Rengetegféleképpen fel lehet használni, és csak 0,82$ ITT.

Nincsenek megjegyzések