Breaking News

10 lélegzetelállító rajongói alkotás Rhysről

November 20-án ünnepli a születésnapját a Tüskék és rózsák udvara sorozat Rhyse, ennek örömére ma néhány poszt erejéig vele fogunk foglalkozni. 

Első körben összeszedtem róla 10 olyan rajongói alkotást, amik valamiért elrabolták a szívemet - és azt is elárulom, miért.

Forrás
Ez a kedvenc Tüskék és rózsák fanartom mind közül. Akkor döntöttem el végleg, hogy nekem ezt olvasnom KELL, amikor ezt a képet megláttam. Lélegzetelállítóan gyönyörű, a szereplők közötti kapcsolat süt a képről, és semmi sem eltúlzott rajta. Minden egyes részlet a helyén fan, Feyre ruhájának apró csillámló pöttyeiig. 



Forrás
Ennél a fanartnál nagyon tetszik nem csak Rhys megjelenítése, de a környezete is. A gallérja örvényei tökéletesen passzolnak a háttér hullámzó éjszakájához. 


Forrás
Taratjah alkotásai mindig lenyűgöznek, akármihez készít is alkotásokat. Ez a Rhys illusztráció is nagyon jól sikerült szerintem, kétségtelenül a szárnyak és a ruhaujj tetszk a legjobban. 


Forrás
Újabb Rhys-Feyre alkotás, megint csak egy jó adag tündökléssel - de hé, nem panaszkodom, sőt! Az én ízlésemnek Rhys egy kicsit túl izmos ezen a képen, de megint csak - nem panaszkodom. Jó érzés ránézni erre a párosra. 


Forrás
Bár imádom a kiszínezett alkotásokat, azért egy-egy jól sikerült vonalrajz is nagyon el tudja kapni a szereplőket. Így érzem ennél a képnél is, bár Feyre nekem kicsit túl szelíd ezen a képen, és igazából Rhys is sokkal fiatalabbnak és finomabbnak tűnik - mégis, azok az arcélek, azok a fülek! 



Újabb alkotás ugyanattól az alkotótól. Egészen meglepő, mennyire élethű lehet egy rajongói alkotás, nem?


Forrás
Mint írtam, szeretem a színes képeket, viszont sokszor a fekete-fehér is nagyon tud ütni. Ebben az esetben is így érzem, egyszerűen meghökkent, mennyire él ez a portré.  


Forrás
Egy kicsit talán sötét ez az alkotás, de... akkor is jó ránézni, nem?


Forrás
Megint egy olyan alkotás, aminél keményebbnek és idősebbnek érzem Rhyst, mint ahogy én elképzeltem, mégis van valami varázslatos ebben a képben. Valószínűleg a háttér és Rhys hajának összhangja, a vibráló szempár és a gyönyörű glitteres csillagok fogtak meg ennyire. 


Forrás
Kicsit kakukktojás ez az alkotás, hiszen Rhys arcát nem láthatjuk rajta - de nem hiszem, hogy bárkinek is magyaráznom kell, miért rabolta el mégis a szívem.

Nincsenek megjegyzések