Breaking News

Majdnem Benedict Cumberbatch lett a True Blood főszereplője

10 évvel vagyunk az annak idején nagyot futó True Blood című sorozat premierje után, amit bevallom, az első évadokban én is hűségesen követtem, aztán egy idő után valahogy... elhidegültünk egymástól. 




Mindenesetre a show felelőse, Alan Ball most kicsit nosztalgiázott, és több olyan kulisszák mögötti infót is elárult, amitől lehet, hogy leesik az állatok. Én mindenesetre meglepődtem.

A castinggal kapcsolatban ért a legnagyobb meglepetés: Benedict Cumberbatch bizony volt válogatáson Bill szerepéért. Jessica Chastain pedig Sookie szerepére pályázott. Sőt! Még Jennifer Lawrence is volt meghallhatáson a harmadik évad idején, egy kisebb szerepért - Ball be is akarta válogatni, de mivel Jason egyik csaját játszotta volna, Jennifer pedig még csak 17 éves volt, ezért a nagy korkülönbség miatt végül másképp döntöttek.

Amit pedig a Paquin és Stephen Moyer közötti kémiáról mondott, kifejezetten megmosolyogtató, annak ismeretében, hogy a pár már 8 éve házas és két kislányuk is van. "Konkrétan az első jelenetükben szeretnek egymásba, mert a második résznél már kavarta. A producer kihívott a második rész forgatásáról, hogy "Azt hiszem, tudnod kéne, hogy Stephen és Anna kavarnak" Sose volt ebből probléma, mindketten teljesen profik, és most már két gyerekük is van. De annak idején azt hitték, mindenki előtt sikerült titokban tartanuk. Az egész első évadban, mindenki tudta."

Nincsenek megjegyzések