Breaking News

Michelle Obama frissen megjelent könyve máris 1,4 millió példányban kelt el!

November 13-án jelent meg az előző First Lady, Michelle Obama memoárja. És most már beleírhatja azt is az önéletrajzába, hogy bestseller szerző, hiszen csak az Egyesült Államokban és Kanadában máris 1,4 millió példányban fogyott a könyv!
A Becoming ezzel 2018 legjobb debütálását produkálta az Associated Press szerint. Ezzel egyébként Michelle Obama lekörözte egy másik korábbi First Lady, Hillary Clinton 2003-as Living History címá könyvét is, az ugyanis 600.000 példányban fogyott az első hetében.

Ami a nemzetközi piacot illeti, ott is szépen teljesít a könyv, és a nonfiction kategóriában első helyre szökkent az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Finnországban és Németországban is.

A kötet Így lettem címmel jelenik meg nálunk, december 15-én a HVG Könyvek gondozásában.

A magyar fülszöveg:

Az ​Egyesült Államok egykori first ladyjének személyes, átütő erejű és inspiráló önéletrajza
Michelle Obama, jelentős ügyekkel fémjelzett és eredményes eddigi élete során korunk egyik ikonikus és lenyűgöző alakjává vált. Az Amerikai Egyesült Államok első afroamerikai first ladyjének nagy szerepe volt abban, hogy a Fehér Házban soha nem látott nyitottság és elfogadó közeg alakuljon ki.
Ráadásul a nők erőteljes támogatójává vált szerte a világon. A családok egészségesebb és aktívabb életének szószólójaként hatalmas változásokat köszönhetünk neki. A férje mellett állt, miközben Barack Obama az ország történetének néhány leggyötrelmesebb pillanatában helytállt elnökként. Közben megtanított nekünk egy-két tánclépést, nagyot alakított a Carpool Karaokéban, és két lányát a könyörtelen rivaldafény ellenére józan szemlélettel nevelte.
Mélyről jövő vallomásokban és magukkal ragadó történetekben bővelkedő önéletrajzi könyvében Michelle Obama bepillantást enged élete kulcsfontosságú pillanataiba – a Chicago déli részén töltött gyerekkorától vezetői pozícióba kerüléséig. Beszámol többek között arról is, hogyan sikerült egyensúlyt teremtenie karrierje és az anyaszerep között, és hogy milyen volt az élete a Fehér Házban. Kíméletlen őszinteséggel és szellemes éleslátással ír az élet minden területén megélt győzelmeiről és kudarcairól, egész történetét elénk tárja – saját szavaival és saját szemszögéből. A Becoming lapjain szeretetteljes, bölcs, de kendőzetlen szókimondásának köszönhetően egy mélyen érző, kiváló teljesítményeivel a várakozásokat folyton felülmúló nő története bontakozik ki előttünk, aki épp ezért másokat is arra ösztönöz majd, hogy azzá váljanak, akivé szeretnének.

Nincsenek megjegyzések