Breaking News

Érkezik az Üvegtrón kártyajáték!

Az Osprey Games bejelentette: náluk érkezik az új, hivatalos kártyajáték, ami az Üvegtrón sorozatra épül!





A design Coralie Jubénot munkája, a játék neve pedig egészen pontosan Embers of Memory: A Throne of Glass Game, és októberben kerül a boltokba.

Figyelem! A játék leírása spoilereket tartalmaz, ha még nem olvastad az Üvegtrón sorozat utolsó kötetét! Röviden, spoilerek nélkül: páros, kooperatív játék és Aelin emlékei adják a kalandokat.


A játék leírása:

Aelin Galathynius az emberei kedvéért feladta szabadságát. A tündérek királynője fogva tartotta és megkínozta, hogy információkat csikarjon ki belőle, egyetlen társa pedig egy csendes rab és a saját elméje volt. Édesanyja képe, a szerelméé és a barátaié. Emlékezetének parazsai, és a hang, mélyen benne...
Nem adod meg magad.
Az Embers of Memory: A Throne of Glass Game egy két játékosos kooperatív játék, ami a Kingdom of Ash, az Üvegtrón sorozat epikus lezárása idején játszódik. Együtt dolgozva kell belevetnetek magatokat a fiatal királynő emlékeibe, és segíteni neki, hogy szembenézzen belső démonaival, mielőtt azok összeroppantják. De vigyázz - minden egyes kihívás, amivel szembe kell nézned, összetettebb, mint az előző, és próbára teszi a köteléket közted és partnered között.

Nincsenek megjegyzések