Breaking News

Mostantól könyv is választható a Happy Mealhez - Magyarországon is!

Korábban már írtam olyan kinti McDonald's akciókról, amikor a Happy Meal menükhöz könyvet lehetett kapni.

De sajnos eddig úgy éreztem, mi ebben a tekintetben le vagyunk maradva. 


Most viszont nálunk is megérkezett ez a remek ötlet!

Ahogy írják:

Ismerjétek meg Cressida Cowell A Lombházi ikrek kalandjai című egyedülálló, 12 részes könyvsorozatát, ami kizárólag a McDonald’s éttermeiben kapható! A kéthavonta bővülő sorozat új könyveit a magyarországi Mekikben a Happy Meal® menüben szerezhetitek meg gyermeketeknek.

Cressida Cowell neve egyébként ismerős lehet, ő a szerzője az Így neveld a sárkányodat! könyveknek is, amit már valószínűleg sok gyerek ismer és szeret már.

A mostani könyvek:


Az ikrek és a T-Rex találkozása
Az ikrek egy bébidínót találnak és ezután nem sokkal szembesülnek azzal, hogy a dínó édesanyja egy hatalmas T-Rex.Így ismerték meg az ikrek a Diplodocust
Az ikrek találnak egy tojást, és a dinoszaurusz lábnyomát követve megtalálják, hogy kié is valójában.


Ráadásul a gyönyörű gerincek (látjátok, milyen tök jó dinoszaurusz áll össze) mellett igazi, modern interaktivitással is kiegészítik a könyveket:

Töltsétek le a Happy Studio® mobilalkalmazást, hogy a digitális, interaktív könyvek segítségével a Lombházi ikrek kalandjai mesésen életre keljenek! Sőt, keressétek meg minden könyv hátulján a dínós jelzést, olvassátok be a Happy Studio® szkennerével, hogy gyermekeitekkel további szórakoztató ajándékokra leljetek! U.i.: Nem, ez minden látszat ellenére nem fizetett hirdetés - de ha a McDonald's megkeresne, nem fogok tiltakozni. :D

Nincsenek megjegyzések